You are here: Home » Beauty » Batiste Original en Batiste Mini’s droogshampoo

Batiste Original en Batiste Mini’s droogshampoo

geschreven door Constance

Druk, druk, druk met alle kerstborrels, kerstboodschappen en kerstcadeaushopping? En dus geen tijd om je haar te wassen of wil je je even lekker opfrissen tussen alle drukte door? Batiste Original is de klassieker onder de droogshampoos van Batiste met een aangename, frisse, onuitgesproken geur die je haar schoon en fris laat aanvoelen. Naast de lekkere subtiele geur, is de spray de ideale oplossing voor vettige haarwortels. Het geeft je haar volume en versteviging zodat je geen ‘bad hair day’ meer hoeft te hebben. Net zoals de andere droogshampoos van Batiste, blaast de Original futloos haar nieuw leven in, zonder het te hoeven wassen. Je haar voelt weer heerlijk fris en schoon aan!

Ook wanneer je on-the-go bent heeft je haar weleens een opfrisser nodig. Batiste Droogshampoo is ook verkrijgbaar in mini-uitvoering, ideaal voor in je handtas of handbagage. Je wordt niet alleen heel vrolijk van de kleurrijke verpakkingen van de Batiste mini’s, ze ruiken ook nog eens heerlijk. Waan je met de Batiste Tropical even in tropische sferen dankzij de exotische kokosgeur. Ben je in een flirterige bui? Ga dan voor de bloemengeur van Batiste Blush en krijg binnen no time een frisse, volumineuze look!

Hoe krijg je fris haar in een oogwenk?
Til je haar pluk voor pluk op en spray Batiste droogshampoo op 30cm afstand gelijkmatig over de wortels van het haar. Masseer de droogshampoo goed in het haar, en daarna borstel je je haar en style het zoals je gewend bent. Batiste geeft je haar in no-time het heerlijke gevoel van pas gewassen en volumineus haar. Daarnaast is het ideaal als styling product, je haar is dankzij Batiste makkelijker te stylen met extra volume en textuur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?