You are here: Home » Shoppen » Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh

Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh

geschreven door Constance

Reebok zet de wereld van de sport-bh industrie op de kop met de lancering van de PureMove sport-bh. Dit is de 1e technologische, vooruitstrevende sport-bh die uniek reageert en aanpast op bewegingen, om vrouwen customized support en controle te geven, waar en wanneer zij dat maar nodig hebben.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke consumenten niet blij zijn met de opties in sport-bh’s. Sterker nog, een op de vijf vrouwen vermijden sport vanwege het feit dat ze niet de juiste sport-bh hebben. Reebok wilde hier verandering in brengen en heeft 3 jaar lang onderzoek gedaan met een missie: deze standaard veranderen en de lat hoger leggen in de sport-bh industrie. Nu, bijna 40 jaar nadat de eerste sport-bh werd ontworpen, kan Reebok met trots ’s werelds eerste sport-bh met Motion Sense Technology lanceren.

De Motion Sense Technology is het resultaat van het behandelen van een performance-based stof met STF (Sheer Thinkening Fluid). Dit is een gel-achtige substantie die vloeibaar wordt in een rust – of langzaam bewegende staat, en juist vast wordt bij beweging bij hogere snelheid. Deze stof technologie past zich aan en reageert naar de vorm van het lichaam, snelheid van beweging van het borstweefsel en de kracht van de beweging. Het resultaat? Een bh die minder stretcht met bewegingen met hoge impact, en lichte support en comfort biedt bij rust en lage intensiteit activiteiten. Een design die voelt als een tweede huid.

De kenmerken van de PureMove bh zijn:
– Ademende gaatjes: deze gaatjes aan de voor- en achterkant houden je cool en comfortabel, bij welke activiteit dan ook.
– Natuurlijke vorm: een gevormd voorstuk en ”free cut” randen voor een minimalistische second-skin fit zodat je vrij kan bewegen zonder afleidingen.
– Minimalistische constructie: samengesteld uit 7 unieke stoffen die aanpassen naar het lichaam voor een naadloze fit.

De sport-bh is verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende maten. Dit na feedback van consumenten, dat er geen oplossing is als je tussen een bepaalde maat invalt. De PureMove bh is daarom verkrijgbaar in: XS, XS+, S, S+ M, M+, L, L+, XL en XL+ om er zeker van te zijn dat voor iedereen de juiste maat beschikbaar is.

De PureMove sport-bh van Reebok is vanaf 17 augustus as. exclusief online verkrijgbaar en vanaf 30 augustus in geselecteerde winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com