You are here: Home » Beauty » Bondi Sands Self Tanning Foam Dark

Bondi Sands Self Tanning Foam Dark

geschreven door Constance

Het was de afgelopen dagen eigenlijk veel te warm om echt in de zon te gaan liggen bakken maar ben jij toch toe aan de next level in tanning? Of heb je eerder deze zomer al hard gewerkt aan je sun kissed glow (met resultaat!) en wil je je kleur langer behouden en intensiveren of wil jij toch nog een donkerdere teint? In alle gevallen is de Bondi Sands Self Tanning Foam Dark het ideale product voor deze zomer. Binnen no time neemt de huid het product op waardoor het lijkt als je net terug bent van een zonvakantie aan het wereldberoemde Australische Bondi Beach. (Bondi Sands is oa. te koop bij Etos.)

De Self Tanning Foam Dark bevat een geavanceerde formule met extra concentraat van de actieve stoffen om jouw bruine teint nog beter te accentueren; “Get ready for the darkest tan ever”. Dan mag dit product absoluut niet in jouw beauty stach ontbreken! En niet alleen vanwege die gorgeous
Aussie look.

De formule is verrijkt met aloë vera om je huid soepel te maken en te verzorgen. Zo geniet je nog langer van je bruine gloed zonder de nadelen van de zon of de zonnebank en verder is hoogwaardig en gelijk aan salon kwaliteit. Bondi Sands gebruikt een premium groen/blauwe kleuring voor een natuurlijke teint. Dit in tegenstelling tot andere zelfbruiners die vaak uitgaan van oranje/gele kleuring met een onnatuurlijk bruine kleur als resultaat.
Het werkende ingrediënt in tanning producten is DHA (Dihydroxyacetone). De concentratie van DHA bepaalt hoe donker je kleur wordt en hoe natuurlijk de kleur oogt. Bondi Sands gebruikt een hoge concentratie DHA, die met zorg is samengesteld, zodat je een mooie natuurlijk bruine kleur krijgt.
En doet de geur van kokosnoot jou ook denken aan de zomer? De self Tanning Foam Dark ruikt
precies zo. En ben je een beetje ongeduldig? Binnen slechts 1 uur zie je al resultaat en heb je een natuurlijke gloed.

En zo creëer je een mooie bruine kleur, in 3 snelle stappen;
1. Voor een perfecte streeploze gloed zorg je voor een schone, droge huid; vrij van dode huidcellen (scrub
de huid voordat je aan de slag gaat).
2. Je brengt de foam handig en snel aan. Gebruik hiervoor de application mitt (handschoen). Gebruik
het pompje om een royale hoeveelheid van het product aan te brengen op de application mitt.
Vervolgens breng je het aan op benen, armen en je lichaam in roterende bewegingen. Het restant van het
product op de application mitt gebruik je voor je gezicht, knieën en ellebogen. En begin van onderen naar boven met smeren, dus eerst je benen en je eindigt met je gezicht.
3. Laat minimaal 1 uur intrekken voor een mooie gloed. Voor een echte tan adviseren we om het product 6 tot 8 uur in te laten werken, waarna je het afspoelt. Douche met warm water en dep de huid daarna
droog.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com