You are here: Home » IKEA » Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis

Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis

geschreven door Constance

Heb je ruimte nodig in je huis, dan helpen de nieuwe producten van IKEA je hierbij. De items geven een georganiseerd en comfortabel gevoel aan je huis. Zachte pastelkleuren en grafische en monochrome patronen zorgen voor een harmonieuze, rustige en opgeruimde leefomgeving. De producten zijn ontworpen in de stijl van het Scandinavisch minimalisme. De nieuwe producten zijn nu verkrijgbaar bij IKEA.


De nieuwe MARKYTA vloer- en wandtegels van kunststof zorgen voor hetzelfde gevoel als echte tegels. Geef je badkamer een stoere uitstraling met grijze vloertegels of creëer een traditionele sfeer in de keuken met de bekende Portugese tegel. De vloer- en wandtegels zijn voorzien van een speciale laag, waardoor ze goed te gebruiken zijn in vochtige ruimtes zoals de badkamer of de keuken.

 

De EVEDAL hang- en tafellampen zijn zowel functioneel als stijlvol. De reeks is geïnspireerd op Scandinavisch design van halverwege de 20ste eeuw, en gemaakt met authentieke en eerlijke materialen. De tafellamp valt op door de bolle vorm en de bescheiden koperen dimknop. De dimbare TÄRNABY tafellamp doet denken aan een ouderwetse kerosinelamp, brengt je terug in de tijd en nodigt je uit wat rustiger aan te doen.

Het VADHOLMA keukenblok heeft een traditionele look and feel. Planken gemaakt van gebeitst hout en een kookeiland met een eiken werkblad brengen warmte in de keuken. Het extra rek voor keukengerei zorgt voor optimaal gemak tijdens het koken. Ook is de keuken uit te breiden met een houten wijnrek met verstelbare planken. De messingkleurige kraan INSJÖN met hoge hals is waterbesparend en duurzaam.

De LANDSKRONA banken en fauteuils worden in een jaren zestig jasje gestoken en krijgen een prachtige Scandinavische retrolook met cognackleurig leer en de kleuren lichtgroen en donkergrijs. Kleed de zithoek verder aan met de ELDTÖREL en SKÄGGÖRT kussenslopen met een waterverfmotief of gouden stippen. Maak het af met de grijze HARÖRT kussens met een patroon van stiksels.

IKEA hecht groot belang aan duurzame productie. Zo zijn de HANNALENA gordijnen gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ook het verven van de gordijnen – in zacht grijs en roze – is gebeurd met een techniek waarbij zo min mogelijk water en chemicaliën worden gebruikt.

De goud- en ivoorkleurige GLITTRIG kaarsenhouders zijn opvallend en klassiek. De VATTENKRASSE gieter hoeft niet te worden opgeborgen, want het design is een prachtige toevoeging aan het interieur. Planten komen goed tot hun recht in de pastelkleurige GRADVIS plantenpotten.

De nieuwe BROR serie, bestaande uit een stelling-, trolley- en kabinetkast, heeft een extra stevige constructie en een industrieel design. Perfect voor in de hobbykamer of garage, maar ook voor op het balkon of in de woonkamer. De BESTÅ opbergsystemen zijn nu aan te kleden met stijlvolle VASSVIKEN deurtjes. Het patroon met zeshoeken zorgt voor een driedimensionaal effect en de glanzende chroomkleurige pootjes maken de kast helemaal af.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com