You are here: Home » Beauty » RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners

RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners

geschreven door Constance

De nieuwe collectie van Rituals; The Ritual of Holi, is speciaal ontwikkeld voor tieners en is vanaf half augustus te koop. Deze collectie is geïnspireerd op een eeuwenoude Indiase traditie die de komst van een nieuw, kleurrijk seizoen viert. The Ritual of Holi bestaat uit bad- en beautyproducten die je wereld een regenboog aan kleur en liefde geven. De producten zijn gemaakt op basis van witte lelie en perzikbloesem of flamingobloem en roze grapefruit en deze geven je huid een heerlijke, zoete geur geven.

Geniet van een bijzondere douche ervaring met de Shower Foam Flower. Het doucheschuim komt er in bloemvorm uit; fun vanaf het eerste moment. Witte lelie en perzikbloesem creëren samen een snoepzoete geur. De Shower Foam Flower zorgt voor een feestje onder de douche. Het product bevat geen siliconen, parabenen of minerale oliën.

Of creëer een sensatie onder de douche met de JELLYLICIOUS – Wobbling Shower Jelly. Deze voedende zeep heeft een geleiachtige textuur en schuimt goed als hij in contact komt met water. Ontspannende flamingobloem en sprankelende roze grapefruit zorgen samen voor een feest voor je huid, die na gebruik zacht en soepel aanvoelt en heerlijk ruikt.

Ben je meer een fan van douchegel kies dan voor  de HOLI MOLEY – Foaming Shower Gel, die je ochtend- of avondritueel fun maakt. Masseer de gel in op de vochtige huid tot deze verandert in een rijke schuim.

Voed je huid na het douchen met de HOLI CRACKLE – Crackling Body Mousse. Het knisperende, verkoelende effect werkt ontspannend terwijl je huid wordt gehydrateerd en gevoed. De mousse is verfrissend, kalmerend en prikkelt je zintuigen. Het product is vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën. Je kunt de huid ook verzorgen met de rijke en fluweelzachte CREAM ON – Body Cream met een zoete geur.

Fizzing Bath Bomb en PINKY PROMISE – Flower Bath Bomb zorgen voor een geur- en kleurexplosie. De Fizzing Bath Bomb geeft je badwater kleur, ruikt heerlijk en het bruisen maakt de huid zacht. In de Flower Bath Bomb zitten echte bloemblaadjes waardoor je huid na het baden naar roze rozen ruikt. Een extra reden voor een feestje is de PARTY TIME – Confetti Body Scrub, een 2-in-1 product dat de huid reinigt en verzacht.

Je maakt je badritueel af met het PLASTIC – FANTASTIC – DIY Rubber Mask. Dit gezichtsmasker bestaat uit een vloeibare maskerpasta. Deze hardt uit tot een rubberen masker dat na het verwijderen een stralend gezicht tevoorschijn tovert. Het masker hydrateert en herstelt de elasticiteit en gladheid van de huid. Het is de ultieme detox voor de huid die voorzichtig onzuiverheden verwijdert.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com