You are here: Home » Fashion » Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear

Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear

geschreven door Constance

De nieuwe herfst-/wintercollectie Soulwear van Rituals combineert de eenvoud van de oosterse oudheid met de hedendaagse luxe van exclusieve home-, yoga- en slaapkleding. De prints en ontwerpen zijn geïnspireerd op de oude Chinese en Japanse mode en gemaakt van ultrazachte stoffen van topkwaliteit. Rituals Soulwear is gemaakt van comfortabele materialen en is geschikt voor alle momenten van ontspanning, zoals een yogasessie, een relaxmoment op de bank of een goede nachtrust.

De Yoga-collectie bestaat uit soepele materialen die aanvoelen als een tweede huid. Alle items zijn van hoge kwaliteit en ze zijn zo gemaakt dat je je er vrij in kunt bewegen. In een yogagarderobe mag een legging niet ontbreken. De ‘touch of elegance’ op de yogamat is de Rituals Maya legging met een op Japanse bloemen geïnspireerde, gekleurde print. De legging is perfect te combineren met bijvoorbeeld de yogatop Dona of Loka, voor een sportieve en toch luxe look. En voor yoga inspiratie vind je op de website van Rituals o.a. yogavideo’s.

De Sleep-collectie is gemaakt van de zachtste materialen. De stoffen van deze collectie zijn comfortabel en tegelijkertijd elegant. Omdat je de kleding bijna niet voelt zitten, wordt je nachtrust niet verstoord en ben je de volgende ochtend klaar voor een nieuwe dag. De nachtjapon Juliet is gemaakt van TENCEL Lyocell, een milieuvriendelijke, ultrazachte stof. De vezel van deze stof is gemaakt van gecertificeerd hout afkomstig van bomen uit bossen die duurzaam worden beheerd. De print met Aziatische bloemen in warme kleuren en elastische schouderbandjes zorgen voor een vrouwelijke touch.

De Philo kimono is niet alleen mooi om te zien maar ook bijzonder comfortabel. Waan je in het oude Japan door jezelf in deze superzachte stof te hullen en raak geïnspireerd door de authentieke dessins. De kimono is gemaakt van cupro, een natuurlijk alternatief voor zijde.

De Home-collectie helpt je te ontspannen na een drukke dag dankzij de elegante en tegelijkertijd comfortabele items. De kleding is gemaakt van zachte materialen die heel fijn aanvoelen na een dag hard werken of in het weekend, wanneer je toe bent aan een ontspanning. De Neya jumpsuit is gemaakt van een mix van velours en modalkatoen. Het model is geschikt voor iedereen, met een overslag aan de voorkant, lange mouwen, gemakkelijke fit en rechte pijpen. Combineer de bietrode jumpsuit met de Todo top voor een ‘matching shades look’.

Een nieuw item in de collectie is Yodo, een stijlvol en comfortabel jasje. De gouden accenten en de print geïnspireerd op Japanse bloemen maken dit kledingstuk casual-chique en perfect om thuis in te chillen of comfortabel in te reizen. Yodo is trendy, licht van gewicht en combineert goed met de rest van de collectie.

Ook heeft Rituals een Soulwear-collectie voor heren. De Nehal polo is erg geschikt voor wie zoekt naar een stijlvol comfortabele outfit. Deze musthave-aanvulling in je garderobe kan worden gecombineerd met een relaxed fit joggingbroek. De amandelbruine kleur combineert gemakkelijk met de andere items in de collectie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com