You are here: Home » Beauty » Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat

Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat

geschreven door Constance

Primark kan met trots aankondigen dat hun eigen cosmeticamerk PS…, bestaande uit make-up, huidverzorging en haarverzorging, het Cruelty Free International Leaping Bunny certificaat heeft gekregen. Het bekende Leaping Bunny logo is binnenkort te zien op alle producten uit de lijn, wat consumenten garandeert dat Primarks eigen merk nooit op dieren test.

Primark heeft het afgelopen jaar nauw samengewerkt met Cruelty Free International om alle producten in hun cosmeticalijn grondig te onderzoeken. Het Leaping Bunny certificaat is het meest vertrouwde keurmerk voor dierproefvrije cosmetica, door het logo kunnen consumenten gemakkelijk zien welke producten niet op dieren zijn getest. Primark wil hun klanten laten weten dat ze al hun favoriete PS… producten kunnen kopen met de garantie dat de hele lijn bekroond is met het allerhoogste certificaat.

Primark sluit zich hiermee aan bij meer dan 1000 bedrijven die al een Leaping Bunny certificaat hebben mogen ontvangen. Cruelty Free International heeft wereldwijd al veel weten te bereiken om te zorgen dat dierproeven steeds minder vaak voorkomen. Dit doen ze door anderen op te leiden, uit te dagen en te inspireren om dieren te respecteren en te beschermen. Cruelty Free International verzamelt kennis over hoe dieren in laboratoria behandeld worden en praat vervolgens met bedrijven om te laten zien hoe zij een positieve bijdrage kunnen leveren: door betere cruelty free onderzoeksmethoden te gebruiken.

PS… heeft de afgelopen vier jaar een enorme impact op de internationale beauty-industrie gemaakt. Door trend producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aan te bieden is dit leuke merk voor elke beauty-fan toegankelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com