Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • IKEA gaat voor minimalistisch design IKEA gaat voor minimalistisch design
  • IKEA laat duurzaam en design samen komen IKEA laat duurzaam en design samen komen
  • senz° Global Playground opvouwbare paraplu senz° Global Playground opvouwbare paraplu
  • Arnhemse Stockdagen 2017 Arnhemse Stockdagen 2017
  • Picknicken en kamperen met Rosti Mepal Picknicken en kamperen met Rosti Mepal
shoppen

Back to School of Work met de Uhmmbox

De vakantie is voorbij en je gaat weer aan de slag op je werk of het schooljaar gaat van start? En neem je altijd je eigen lunch mee? De Uhmmbox is niet alleen een handige lunchbox maar ziet er ook nog eens heel stylish uit.

De Uhmmbox is het resultaat van een uniek uitvouwbaar systeem in combinatie met duurzaam en is gebaseerd op de Vietnames cultuur waar men van palmblad eet.

De Uhmm box kan uitgevouwen worden tot een plat bord, waardoor je relaxed van je maaltijd kunt genieten én daarbij als enorm pluspunt dat het weinig ruimte inneemt in de vaatwasser en keukenla. Je kunt de Uhmm box voor je lunch, diner of “leftovers” gebruiken maar ook om kaas, noten of snoep in te bewaren. Er zijn 2 maten en hij kan in de  magnetron, koelkast of zelfs in de vriezer. Zo wordt het gebruik van (plastic) verpakkingsmateriaal én helpen we de natuur ook nog een handje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?