You are here: Home » Eten & koken » Back to School of Work met de Uhmmbox

Back to School of Work met de Uhmmbox

geschreven door Constance

De vakantie is voorbij en je gaat weer aan de slag op je werk of het schooljaar gaat van start? En neem je altijd je eigen lunch mee? De Uhmmbox is niet alleen een handige lunchbox maar ziet er ook nog eens heel stylish uit.

De Uhmmbox is het resultaat van een uniek uitvouwbaar systeem in combinatie met duurzaam en is gebaseerd op de Vietnames cultuur waar men van palmblad eet.

De Uhmm box kan uitgevouwen worden tot een plat bord, waardoor je relaxed van je maaltijd kunt genieten én daarbij als enorm pluspunt dat het weinig ruimte inneemt in de vaatwasser en keukenla. Je kunt de Uhmm box voor je lunch, diner of “leftovers” gebruiken maar ook om kaas, noten of snoep in te bewaren. Er zijn 2 maten en hij kan in de  magnetron, koelkast of zelfs in de vriezer. Zo wordt het gebruik van (plastic) verpakkingsmateriaal én helpen we de natuur ook nog een handje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com