You are here: Home » Eten & koken » Skybar Cielo in Amsterdam lanceert een speciale hoogtevrees cocktail

Skybar Cielo in Amsterdam lanceert een speciale hoogtevrees cocktail

geschreven door Constance

Een hoogtevrees cocktail bestaat dat? Ja, je kan bij het nieuwe hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam dat haar deuren opent in het hart van de Zuidas in Amsterdam, een hoogtevrees-cocktail bestellen in de skybar CIELO. CIELO dat in het Spaans ‘de hemel’ betekent, vind je op de 19de verdieping van dit gloednieuwe hotel. Met de skyline van Amsterdam op de achtergrond kun je er de sterren van de hemel drinken en ook nog eens genieten van moderne Spaanse cuisine.

De hoogtevrees cocktail verwijst met een grote knipoog naar de hoogte van de allereerste skybar op de Zuidas. De cocktail is een fruitige, bloemige spritz gepresenteerd in een prachtig gesculpt longdrinkglas. De basis is een goede gin aangevuld met ingrediënten als een mix aan zuren en een honing van lavendelbloesem, kamillebloemen en ijzerkruidblaadjes. Allemaal componenten om een rustgevend effect te creëren voor het geval je echt hoogtevrees ervaart wanneer je naar beneden kijkt. Om af te sluiten wordt blauwe spirulina toegevoegd en zo lijkt het alsof je een ‘blauwe wolk’ drinkt die je in hogere en rustige sferen brengt. Voor de liefhebbers staat er ook een ‘hoogtevrees mocktail’ op de kaart. De cocktails en mocktails in CIELO worden gemaakt door barmanager en mixologist Filipe Braz, voormalig bartender van onder meer het Amsterdamse Hotel Pulitzer en Skylounge Double Tree by Hilton.

INNSiDE Amsterdam (4 sterren) is het eerste hotel van Melia Hotels International in Nederland. Dit hotel concept is al wereldwijd te vinden. Het hotel is gevestigd in de voormalige Akzo Nobel toren in het epicentrum van de Zuidas in Amsterdam. Deze toren onderging een enorme transformatie om alle ruimtes een unieke, cosy atmosfeer te bezorgen. INNSiDE Amsterdam heeft naast 328 kamers, diverse creatieve meetings ruimtes en een gym die 24/7 geopend is. Studenten van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam verzorgen de kunst in het hotel. INNSiDE Amsterdam heeft twee bars en twee restaurants, waaronder CIELO bovenin het hotel en TIERRA op de begane grond. Waar CIELO zich richt op signature cocktails en modern Spanish cuisine onder leiding van chef-de-cuisine Oriana Bellardi en F&B manager Mehrsa Ghadiri, focust TIERRA zich met een all-day service op zakenlunches, een snelle sandwich & coffee to go en ‘after work’ bites en drinks.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com