You are here: Home » Accessoires » Test; Salora AirTable. Speaker en bijzettafel in-een

Test; Salora AirTable. Speaker en bijzettafel in-een

geschreven door Constance

Volgende week krijg ik de Salora AirTable afgeleverd voor een test. En dit is nu echt een mooie gadget voor in huis. Het is nl. een bijzettafeltje (in retro stijl) en daarin zit een bluetooth speaker verwerkt. En doordat de speaker rondom in het tafelblad verwerkt zit, krijg je een 360 graden geluidservaring.

De draadloze bijzettafel speaker beschikt over 4 speakers van 12watt en 2 speakers van 20watt. De AirTable werkt met een ingebouwde accu (660 mAh), dus heb je geen last van kabels en zitten er ook 2 USB poorten op zodat je ook je tablet en telefoon kan opladen.

De volle accu gaat tot wel 7 uur mee, en binnen 2 uur aan de lader is ie weer gebruiksklaar. En door de handsfree mogelijkheid kan je ook draadloos een telefoongesprek voeren.

Nu hebben Testman en ik op het gebied van speakers een uitgesproken smaak, ik vind kabels en snoeren heel lelijk en vindt design echt belangrijk (zoals de Parrot Zikmu speakers) terwijl Testman toch voor geluidskwaliteit kiest. Dus kijken wij uit naar de Salora AirTable, want deze ziet er in ieder geval heel mooi uit, maar nu het geluid nog.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com