You are here: Home » Beauty » HEMA viert moederdag

HEMA viert moederdag

geschreven door Constance

Moederdag is de dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten en HEMA helpt je hierbij zodat je je moeder gedurende deze dag kan blijven verrassen. Dat kan met de ontbijtset of een kraskaart, er is heel veel keus om haar blij te maken.

Vind je het leuk om jouw moeder te verassen op de vroege zondagochtend? HEMA heeft een ontbijtset samengesteld en hier vind je alles om pannenkoeken met aardbeienjam te maken, zoals een hartvormige siliconenvorm en de aardbeienjam.

Geen zin of tijd om zelf pannenkoeken te bakken? HEMA heeft dit jaar een speciale Moederdag red-velvet Dripcake, en natuurlijk ook speciale Moederdag Tompoucen en soesjes met hartjes.

Liefde gaat niet altijd door de maag. Verwen je moeder daarom met de heerlijke ruikende beautyproducten, zoals de mini douche foams, handscrub of bijpassend etui en deze zijne er speciaal in een Moederdag design.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com