You are here: Home » Badkamer » Zorgeloos ontspannen in je badkamer met TÄNKVÄRD van IKEA

Zorgeloos ontspannen in je badkamer met TÄNKVÄRD van IKEA

geschreven door Constance

Met de nieuwe TÄNKVÄRD badkamer collectie van IKEA creëer je het ontspannen gevoel van een vakantie in je eigen badkamer en slaapkamer. TÄNKVÄRD gaat over zorgeloos leven in een warme en luchtige sfeer.

De collectie is gemaakt van natuurlijke materialen en stoffen die duurzaam zijn en heerlijk zacht aanvoelen. Handdoeken, kussenslopen en een dekbedovertrek van puur linnen en katoen met frisse wit-blauwe patronen vormen een mooi contrast met rustieke rotan manden en meubels. De limited collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA.

IKEA brengt voor deze collectie het beste van twee werelden samen: Scandinavische frisheid en Japanse kalmte en eenvoud. De collectie helpt je om een ontspannen bad- en bedritueel te creëren. Het rotan bankje is een fijne plek om te zitten terwijl je je schoenen uittrekt en de kimono houdt je warm als je uit de douche stapt. Op het rotan krukje leg je een zachte handdoek klaar. Het frisse linnen dekbedovertrek in wit en blauw en de warme blauwe sprei maken de slaapkamer een plek om moeiteloos tot rust te komen. Het rotan kledingrek past perfect bij deze relaxte levensstijl: je hangt je kleding er nonchalant aan op en het is tegelijkertijd een scheidingswand voor in de ruimte.

De accessoires uit de TÄNKVÄRD collectie zijn mooi en praktisch. In de soepele rotan manden met een open structuur berg je van alles op: van handdoeken en kussens tot haarborstels en opladers. Ook handig voor in de badkamer zijn de toilettasjes van duurzaam jute met stippen of een wit-blauwe print. De grote jute tas is perfect om een dunne handdoek in mee te nemen voor een snelle duik in zee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com