You are here: Home » Beauty » essence summer update 2019

essence summer update 2019

geschreven door Constance

Dacht je dat je tot het eind van de zomer moest wachten op een update van het vaste assortiment van essence? Dan hebben we goed nieuws voor je, want essence breidt haar beautylijn in mei as. al uit met spannende, nieuwe producten.
De ‘this is me’ lijn is het absolute hoogtepunt van de update. In de collectie vind je 20 matchende lipsticks en nagellakken in flatterende nude tinten. Zo vind je altijd de perfecte kleur!

Ook komt er een nieuw lid in de populaire ‘lash princess’ mascara familie aan, nl. een waterproof variant. En dat is nog niet alles wat betreft oogmake-up. Ook 12 hoog gepigmenteerde oogschaduwkleuren en een wenkbrauwpotlood met een driehoekige vilten punt zijn onderdeel van de essence zomer update.

‘this is me’ is voor ons allemaal. Wij zijn mooi, sterk, uniek en vrij, vooral als het gaat om het kiezen van een eigen look. De ‘this is me’ lijn bestaat uit op elkaar afgestemde nagellakken en lipsticks die perfect passen bij de
verschillende huidtonen. Dankzij een selectie van 20 flatterende nude tinten is elk (huid) type verzekerd van een
perfecte beautymatch, ongeacht de gelegenheid. En omdat de kleurnummers van de nagellak overeenkomen met die van de lipstick, herken je de kleurduo’s in een oogopslag.

De lipstick uit de ‘this is me’ lijn vindt haar partner in crime in 20 matchende kleuren nagellak. De formule van de nude vegan lakken komt overeen met de nieuwe ‘shine last & go!’ lijn van essence, die al eerder in de Spring/Summer collectie was opgenomen. De sneldrogende gelformule verzekert je van optimale houdbaarheid, intense kleur en een prachtige glans.
this is me. lipstick heeft een semi-matte, langhoudende textuur en heeft toch een hoge dekking en voelt heel zacht aan op je lippen.
lash princess false lash effect mascara waterproof heeft ook de speciale, conische fiber borstelvorm en geeft lengte en dramatisch volume voor een fantastisch valse wimpereffect.

De 12 kleuren van de nieuwe mono eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd, langhoudend en variëren van mat tot glanzend en metallic. De verscheidenheid en perfecte mix van basics en trendkleuren nodigen je uit creatief te zijn en nieuwe looks uit te proberen. De oogschaduw kan solo en gecombineerd gedragen worden.
the eyebrow pen geeft je perfect wenkbrauwen, de hele dag door. De semi-permanente ‘the eyebrow pen’ is een must-have voor nauwkeurige en expressieve wenkbrauwen. Dankzij de driehoekige vilten punt is de kleur snel en eenvoudig aan te brengen. Afhankelijk van de gewenste intensiteit kies je voor een natuurlijk resultaat of voor ware statement brows. De textuur is smudgeproof, overleeft zelfs de meest stressvolle dag en is ’s avonds eenvoudig te verwijderen met makeupremover.

En voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen: de essence online store (www.essence.eu) biedt elke maand geweldige nieuwe online exclusiviteiten. Spannende tutorials, coole video’s en interessant nieuws uit de wereld van essence vind je op onze social media kanalen. Kijk eens op @essence_cosmetics @essence.cosmetic @essence-beauty.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com