You are here: Home » Eten & koken » Joseph Joseph Froach Pods; voor een gebakken gepocheerd ei

Joseph Joseph Froach Pods; voor een gebakken gepocheerd ei

geschreven door Constance

Ik ben dol op een gepocheerd ei, maar ik kan hem zelf nooit goed maken, en ook een gebakken ei staat regelmatig op hete menu. Maar er zijn voor bij beiden voor- en nadelen; een gebakken ei kan ongezond zijn doordat je deze bakt in olie of boter en het gepocheerde ei mislukt bijna altijd (althans bij mij).  En Joseph Joseph heeft nu dé oplossing met de introductie van de Froach Pods. Don’t Fry, Froach! Deze nieuwste gadget van het Britse merk combineert bakken met pocheren waar maar liefst 95% minder olie nodig is én een perfect eitje gegarandeerd is!

Met de Froach Pods komt het bakken en pocheren van een ei samen. Door de combinatie van deze twee bereidingstechnieken kun je nu op een makkelijke én gezondere manier jouw favoriete eitje klaar maken. De Froach Pods zijn twee siliconen ringen met een klein reservoir aan de bovenkant waar je een paar lepels water in doet. Dit water warmt op en verandert in stoom, hierdoor stolt het ei en bakt het niet aan in de pan. Afgezien van de kleine hoeveelheid olie die nodig is voor de binnenrand van de ring, gebruik je alleen maar water. Dit betekent dat je 95% minder olie gebruikt dan bij het bakken van een ei op de klassieke manier. Maar gebruik wel een antiaanbakpan en je krijgt een perfect resultaat; een gezond ei met een heerlijke vloeibare eidooier. En de siliconen ringen kunnen gewoon in de vaatwasser.

Overige ei-gadgets; De Froach pods zijn niet de enige handige uitvinding van Joseph Joseph. Het bedrijf heeft een hele reeks aan ei-gadgets bedacht. Zo is er een gadget waarmee je je eitje in de magnetron kunt pocheren en een andere waarmee je dit in een pannetje kunt doen. Er is een vrolijke tang voor het gemakkelijk hanteren van je gekookte eitje, een spatel voor het perfecte roerei, en tot slot nog een eidooierscheider.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com