You are here: Home » Accessoires » OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar

OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar

geschreven door Constance

OPPO heeft zijn 1e smartphone in Nederland gelanceerd en dat is de OPPO Find X. Deze smartphone heeft een randloos design en geen zichtbare sensors op het scherm. En hij is vanaf nu te koop bij MediaMarkt, Belsimpel en mobiel.nl. De OPPO Find X is ’s werelds eerste smartphone met een plat panoramascherm voor nog meer gebruiksgemak. OPPO heeft voor het 6,4-inch scherm gebruik gemaakt van COP-technologie voor een schermverhouding van 93,8% en een unieke visuele ervaring.

De Find X beschikt over een innovatief schuifsysteem waardoor de sensors in de telefoon zijn verborgen als de camera niet wordt gebruikt. Zodra je de camera-app opent, schiet de camera omhoog en kun je direct heldere foto’s nemen. Het schuifsysteem heeft geen invloed op de batterij, want na 200 keer omhoog en omlaag schuiven is slechts 1% van de batterij verbruikt. Het schuifsysteem kan meer dan 300.000 keer gebruikt worden en beschermt de OPPO Find X wanneer hij valt.

De OPPO Find X heeft aan de voorzijde een camera van 25 MP en een dubbele camera aan de achterzijde van 20 en 16 MP. De OPPO Find X is de 1e Android-smartphone met een 3D en gestructureerde lichttechnologie. Met behulp van 15.000 gezichtsherkenningspunten en een intelligente analyse kunt je de telefoon overdag of ’s nachts ontgrendelen met behulp van Flood Illuminator-technologie. Dit systeem is 20 keer veiliger dan een vingerafdruk en net zo nauwkeurig, want de kans dat het systeem een gezicht niet herkend is slechts 1 op 1 miljoen.

In 2014 introduceerde OPPO de Find 7, het eerste model met VOOC Flash Charge-technologie: “5 minuten opladen, 2 uur spreektijd”. OPPO heeft de Find X echter uitgerust met de beste batterij die momenteel op de markt is. In de batterij met 2 1700mAh cellen (gelijk aan een 3400 mAh batterij) is SuperVOOC Flash Charging-technologie verwerkt. Met deze exclusieve technologie die door OPPO is geïntroduceerd, kan de telefoon in slechts 35 minuten worden opgeladen.

Charging Compare

Uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 845 en 8 GB werkgeheugen is de OPPO Find X krachtiger dan ooit. Ook beschikt het toestel over een opslagcapaciteit van 256 GB. De OPPO Find X is verkrijgbaar in 2 kleuren: Bordeaux Red en Glacier Blue.

En als je een OPPO Find X koopt kan je gebruik maken van OPPO care en dan krijg je een exclusieve garantie zoals; 1 jaar extra garantie (totaal 3 jaar), 1 jaar garantie om je scherm en/of het achterpaneel gratis te laten vervangen bij barsten. En deze garantie heeft een waarde van euro 300,00. En  als je voor 7 oktober een OPPO Find X aanschaft krijg je ook nog eens, extra, een setje O-Free OPPO draadloze Bluetooth oortjes ter waarde van €159 cadeau als onderdeel van het Early Adopter Program.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com