Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

22 september as.; Burendag en het Nationale Burenboeket

Op zaterdag 22 september is het Burendag. Een dag om het goede contact met de buren te vieren of om juist nader kennis te maken met elkaar. In heel Nederland worden diverse activiteiten georganiseerd om buren meer met elkaar te verbinden. Fleurop-bloemisten introduceren speciaal voor Burendag het Nationale Burenboeket. Als kennismaking, dank, waardering of gewoon voor de gezelligheid want een goede buur is goud waard.

Het Nationale Burenboeket bevat een mix van seizoensbloemen als Dahlia’s en Violier. De warme kleurstelling met een hoofdrol voor oranje geeft het boeket extra lading. De nationale kleur staat ook symbool voor vrolijkheid, warmte en gezelligheid. In het boeket zitten bovendien Alstroemeria’s, waarvan de zes bloemblaadjes verwijzen naar waardevolle (buur)eigenschappen: begrip, humor, geduld, medeleven, daadkracht en respect. Van elk Nationaal Burenboeket dat via Fleurop.nl wordt verkocht, komt € 2,50 ten goede aan het Oranjefonds.

Elk jaar wordt Burendag op de 4e zaterdag in september georganiseerd door het Oranje Fonds en Douwe Egberts. Het uitgangspunt is dat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Dus zet zaterdag 22 september in je agenda en verras de buren met bloemen en/of een kop koffie! Een mooi moment om ze ook te bedanken voor het verzorgen van de planten tijdens de vakantie of voor het aannemen van postpakketjes als je even niet thuis bent.

Tip: Ben je met Burendag niet thuis maar wil je toch laten weten dat je blij bent met je buren? Het boeket is ook online te bestellen. Fleurop-bloemisten bezorgen het Nationaal Burenboeket ook op zaterdag 22 september!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?