You are here: Home » Beauty » Care Plus Anti-Luis Preventie

Care Plus Anti-Luis Preventie

geschreven door Constance

Aankomende week gaat de 1e groep kinderen weer naar school, en niet alleen zij hebben vakantie gehad maar dat geldt ook voor de luis. Maar zij kunnen gauw hun biezen weer gaan pakken want het bekende ‘reisproducten’ merk Care Plus heeft haar lijn uitgebreid met een serie Anti-Luis producten.

Een kuif, staartjes of een flinke bos krullen; luizen houden van haar. Helemaal als het wat langer is en de luizen er maximaal in rond kunnen kriebelen. Het zijn actieve beestjes die met gemak van hoofd naar hoofd lopen. Als één kind in de klas ze heeft, dan volgen er vaak snel meer en dit gebeurt vaak na de vakantieperiode.

Care Plus komt met een product dat luizen op afstand houdt met behulp van geur, tot wel twee dagen lang. Care Plus Anti-Luis Preventie werkt zoals een muggenspray, alleen ruiken wij ‘m niet. Luizen wel en die blijven er liever ver bij uit de buurt. Mocht de luis al wel poot aan het hoofd hebben gekregen dan is er Care Plus Anti-Luis Behandeling. Deze natuurlijke spray gebruikt kokosolie om luizen en neten te verstikken, uitspoelen is niet nodig.

Waarom zijn er luizenplagen na de zomervakantie? Het is niet zo dat hoofdluis na de zomer vaker voorkomt maar doordat er goed wordt gecontroleerd worden ze vaker ontdekt  door uitgebreidere controles. Kinderen steken elkaar aan, doordat ze naast elkaar zitten en dan kunnen ze lopen van hoofd naar hoofd. Ook via meubels en kleding vinden luizen hun weg naar een ander slachtoffer. En dan kan het kriebelen beginnen. Hoofdluizen zijn parasitaire insecten die leven van menselijk bloed. Vooral warme plekjes, zoals achter de oren, in de nek of onder een pony vinden ze geweldig. Zij wel, jij niet.

Hoe werkt de Anti-Luis Preventie Spray van Care Plus? Je sprayt een paar keer en 2 dagen lang wil geen luis bij je in de buurt komen. De spray werkt met een insectenwerende stof, die wij niet kunnen ruiken maar de luis wel, die volkomen veilig is voor kinderen vanaf zes maanden. Ben je toch te laat ga dan aan de slag met de Anti-Luis behandeling. Deze natuurlijke spray is bewezen effectief en gebruikt kokosolie om luizen en neten in één korte behandeling te verstikken.

Alle producten zijn in juli online te koop of bij je lokale apotheek of drogist.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com