You are here: Home » Accessoires » Ik ga op reis en neem mee? CarePlus

Ik ga op reis en neem mee? CarePlus

geschreven door Constance

Momenteel zitten Testman, Testpoezen Noa & Lotta (@dutchforestcats) en ikzelf al een paar weken in Spanje. En niet voor een vakantie, maar wij hebben hier, ruim anderhalf jaar geleden, een appartement gekocht en eindelijk (ondanks corona) kon het worden opgeleverd.

En bij een verblijf in het buitenland, kort of lang, is het wel heel belangrijk dat je niet alle leuke dingen in je koffer stopt, zoals een bikini, slippers en een kittig jurkje. Maar ook mogen een goede reisverbandtrommel, anti-insectenmiddelen en andere reismedicijnen niet ontbreken.

CarePlus heeft mij een aantal producten opgestuurd die eigenlijk onontbeerlijk zijn, waar je ook bent. Allereerst heb ik een handige oprolbare verbandtrommel ontvangen. De First Aid Kit Roll Out (medium) neemt weinig plaats in en is lichtgewicht.
De kit is gemaakt van waterafstotend nyland en heeft ook nog genoeg ruimte voor je eigen medicijnen. De First Aid Kit Roll Out is een praktische en zeer complete EHBO-doos met belangrijke EHBO-benodigdheden en steriele hulpmiddelen, verbanden en pleisters. En als extraatje hebben we ook nog een doosje ORS (speciaal voor kinderen met frambozensmaak) gekregen want je droogt snel uit in extreme warmte.

Omdat iedereen prikkende en stekende insecten heel vervelend vinden, heb ik ook diverse anti-insecten producten ontvangen. Twee verschillende soorten tegen muggen (met en zonder deet) en ook een anti-teken spray en een tekentang. Deze laatste is ook ideaal als je huisdieren hebt die last hebben van teken. En mocht je toch gestoken zijn, dan heeft CarePlus ook een speciale Insect SOS Gel die te gebruiken is voor een muggen-, wespen- of paardenvliegsteek. Maar de gel werkt ook bij een kwallenbeet, brandnetels of de brandharen van de eikenprocessierups.

Gelukkig hebben wij tot heden alle CarePlus producten nog niet hoeven te gebruiken maar het wel fijn om te weten dat wij alle vakantieongemakken kunnen verslaan!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com