You are here: Home » Beauty » Manuka honing tandpasta, voor een fris en gezond gebit

Manuka honing tandpasta, voor een fris en gezond gebit

geschreven door Constance

Manuka New Zealand produceert bijzondere rauwe Manuka honing die bekendstaat om haar geneeskrachtige en helende eigenschappen. Deze honing vormt de basis van de hoogwaardige Manuka Honey Toothpaste 550+, m.a.w. een tandpasta gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder de rauwe Manuka honing.

De frisse tandpasta met muntsmaak is een geweldige manier om je tanden en tandvlees effectief te reinigen en beschermen. Naast Manuka honing staan Nieuw-Zeelandse Propolis en Manuka-olie op de natuurlijke ingrediëntenlijst. De laagschuimende tandpasta bevat geen natriumlaurylsulfaat, fluoride, agressieve schuurmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen of conserveermiddelen.

De tandpasta van Manuka heeft een MGO waarde van 550+. De stof MGO (Methylglyoxal) is van nature in grote hoeveelheid aanwezig in Manuka honing en heeft een antibacteriële werking. Manuka New Zealand produceert rauwe Manuka honing met waardes die oplopen tot MGO 1000+. Hoe hoger de MGO waarde, hoe sterker de antibacteriële werking.

Manuka Honing is in staat om de biofilm (een laag micro-organismen omgeven door zelfgeproduceerd slijm vastgehecht aan een oppervlak) zoals tandplak te verwijderen. Naast de hoge waarde van 550+ die in de tandpasta wordt gebruikt, zijn ook het gebruik van Nieuw-Zeelandse Propolis en Manuka-olie bijzonder. Propolis is een krachtige stof die door bijen wordt gebruikt om zich te beschermen tegen virussen, infecties en schimmels. Manuka-olie wordt toegepast vanwege de antiseptische werking alsmede  de antibacteriële, schimmelwerende en anti-oxidatieve werking.

Leuke actie; als je, in november en december bij de Vitaminstore, Manuka New Zealand honing koopt krijg je gratis een tube Manuka Honey tandpasta.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com