You are here: Home » Eten & koken » Amarula krijgt er 2 nieuwe smaken bij

Amarula krijgt er 2 nieuwe smaken bij

geschreven door Constance

Het assortiment van de Zuid-Afrikaanse cream likeuren van Amarula wordt verder uitgebreid met de komst van twee nieuwe smaken: een exotische vegan-variant en een likeur met koffiesmaak.

De eerste veganistische cream likeur heeft de herkenbare smaak van de zeldzame marulavrucht, gecombineerd met kokosnoot, karamel en vanille. In tegenstelling tot de andere varianten van de likeur bevat de vegan Amarula geen zuivel. Eind dit jaar wordt nog een nieuwe smaak gelanceerd: Ethiopian Coffee, een heerlijk romige likeur met koffiesmaak.

Omdat er steeds meer mensen ervoor kiezen om geen dierlijke producten meer te eten en drinken heeft Amarula de vegan variant ontwikkeld. Je proeft nog steeds de herkenbare smaak van het marulafruit, die de basis vormt voor alle likeuren van Amarula en daarnaast heeft de veganistische likeur een exotische ‘touch’ gekregen door de toevoeging van kokosnoot, karamel en vanille. De unieke variant is een heerlijk alternatief voor veganistische liefhebbers van romige likeuren. Bovendien bevat deze plantaardige likeur geen kleur- en smaakstoffen en is de Amarula Vegan geheel glutenvrij en ook geschikt voor mensen met een lactose intolerantie. Deze likeur ligt begin 2022 in de schappen.

Eind dit jaar is de nieuwe smaak Ethiopian Coffee verkrijgbaar. De Ethiopische koffiebonen zijn toegevoegd aan het marulafruit en vormen samen een goede match. Deze nieuwe variant van de likeur heeft een subtiele mokka- en chocoladesmaak, die je goed proeft wanneer je de Amarula gekoeld drinkt met ijs of eventueel een scheutje toevoegt aan een kop koffie of espresso. De smaak van de donkerbruine Amarula Ethiopian Coffee doet je misschien zelfs denken aan een romige toffee.

En met deze nieuwe smaken, krijgen de flessen strakke, nieuwe look. De Afrikaanse olifant, die graag het marulafruit eet, blijft hét symbool van Amarula. Flessen van de likeur vallen straks nog beter op doordat ze, ieder met hun eigen kleur, worden voorzien van een sleeve over de flessen. Wat niet is veranderd zijn de heerlijke smaken van de verschillende cream likeuren. En het kenmerkende touwtje rond de hals van de fles.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com