You are here: Home » Accessoires » December Cadeautip; Smart Birdy bagagetrolley

December Cadeautip; Smart Birdy bagagetrolley

geschreven door Constance

Er wordt nu, na bijna 1,5 jaar van thuis blijven, meer en meer gereisd. Of dat nu met de auto, trein, bus of vliegtuig is, maar we mogen én gaan er weer (weliswaar mondjesmaat) op uit. 

Mijzelf geeft het reizen met een mooie reistas of kofferset altijd een gevoel van stijl en luxe (en dan maakt het niet uit hoe je reist en waar je naar toe gaat.  Luxe koffers en tassen zijn al onderdeel van je reispret.

Al een paar maanden krijg ik updates, vanuit de VS, over de Smart Birdy Bagagetrolley. Deze trolley is (in 2017) onderdeel geweest van een actie op Kickstarter en men heeft toen voldoende geld opgehaald om de Smart Birdy trolley te gaan produceren.

De Smart Birdy ziet er niet uit als een normale ‘handbagage’ trolley, want 99% van de handbagage trolleys zijn vierkant of rechthoekig, terwijl de Smart Birdy een ronde vorm heeft. Hij ziet er eigenlijk uit als een ouderwetse hoedendoos, maar dan op 4 wielen.

Er zijn 2 verschillende Smart Birdy modellen; het basismodel (Base Smart Birdy) en Wings 2.0. Beide modellen zijn in diverse kleuren en leersoorten te koop. Maar er zijn ook een aantal verschillen tussen de twee, niet alleen in prijs maar ook vwb. de mogelijkheden en accessoires.

Allereerst het prijsverschil; de Base Smart Birdy is te koop voor $ 699,00 en de Wings 2.0 is er vanaf $ 949,00 t/m $ 1.499,00. Wat is er bij de Base Smart Birdy inbegrepen? Uiteraard de Smart Birdy (in de kleuren zwart, roze of python vegan leer), een oplaadbaar batterypack met snoer, een beschermhoes, een waszak en een toilettas. En je kan de Base Smart Birdy gebruiken als ‘basis’ om een Wings 2.0 op te zetten, als je 2 Smart Birdy trolleys koopt.

Bij de Wings 2.0 krijg je, naast het batterypack met snoer, de beschermhoes, de waszak en de toilettas ook nog een clutch (deze kan je aan de binnenkant van de Wings 2.0 bevestigen met 2 drukknoppen. Verder nog een sieradentasje (te bevestigen aan de buitenkant met een haakje), een afneembare schouderband, een bluetooth speaker en een sjaal. En aan de achterkant zit een sleeve, zodat je de Wings 2.0 over een andere trolley of koffer heen doen. 

Verder hebben alle modellen, zowel de Base als de Wings 2.0 nog een aantal handige features; aan de voorkant zit een vak voor je laptop (15’inch), een vakje voor het batterypack, een speciaal vakje voor bijv. je headset en 360° draaibare wielen. Binnenin zit een houder voor bijv. je stylingtang, diverse opbergvakken en een schoenenopbergruimte.

Mocht je kiezen voor de Base Smart Birdy maar je wilt toch een aantal van de Wings 2.0 accessoires, dan kan je deze ook los (bij)bestellen.

Ik moet eerlijk zeggen, ik vind de Smart Birdy trolleys behoorlijk prijzig maar aan de andere kant, het oog wil ook wat. En men heeft 1x per jaar een sample sale, waarbij je, weliswaar met een kleine beschadiging hier en daar, al vanaf $ 99,00 je Smart Birdy kan kopen. (Je betaalt max. $ 499,00 tijdens de sample sale en dan koop je een nieuw exemplaar, zonder beschadigingen. Het gaat dan vaak om kleuren die niet zo populair zijn, of om kleuren die uit de collectie zijn gehaald.)

Maar mocht je hierop niet willen wachten en met Kerst of Sinterklaas een mooi reiscadeau willen, geef de Kerstman/-vrouw of de Sint een stille hint.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com