You are here: Home » Beauty » December Feestmaand; CATRICE Limited Edition Beauty Advent Gift Shop

December Feestmaand; CATRICE Limited Edition Beauty Advent Gift Shop

geschreven door Constance

De Advent kalender is hot! En je kan natuurlijk een kant en klaar exemplaar kopen maar hoe leuk is het om zelf aan de slag te gaan, en een eigenhandig gemaakt Advent Kalender weg te geven.

En de nieuwe CATRICE Limited Edition Advent Beauty Gift Shop bied je de ideale cadeautjes in een praktisch miniformaat om de deurtjes te vullen voor beautylovers.  Maar je kan ook jezelf in de kerstsfeer brengen en  met deze beauty gifts unieke feestelijke looks creëren, speciaal voor de December Feestmaand.

De poeder oogschaduw in de twee nieuwe Mini Eyeshadow Palettes Dazzling Pink Collection en Iced Lilac Collection zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden matte én stralende kleuren voor de oogleden. De zes perfect op elkaar afgestemde roze en lila tinten creëren matte alledaagse stijlen of stralende kerstlooks die gegarandeerd de aandacht trekken. Een speciale highlight: de kwalitatieve verpakking in een feestelijk, gouden kristaldesign.

De twee Eyeshadow Brushes met kwalitatieve, synthetische haartjes maken het gemakkelijk om jouw favoriete poederoogschaduw aan te brengen. De Mini Eye Blender Brush is perfect voor het gelijkmatig blenden van oogschaduw op het bovenste en onderste ooglid voor dramatische Smokey Eyes. De taps toelopende Mini Precise Eyeshadow Brush is de ideale partner-in-crime voor het betere precisie werk.Wil je je gezicht laten sprankelen? Dat kan helemaal met de zelfklevende Face Jewels van CATRICE. Ze geven jouw make-up een feestelijke glitterfinish en zijn gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in een diamanten look aangevuld met roze of lila juweeltjes.

De perfecte glow is gegarandeerd met de Mini Highlighters. De zijdezachte textuur blendt zacht in met elke huidskleur en accentueert met de lichtreflecterende pigmenten. De geperste poeder highlighter zit in een pastelgouden verpakking en is verkrijgbaar in twee tinten: Pink Crystal Glow en Lilac Frozen Glow.


Volle lippen zijn het helemaal en dankzij de menthol ingrediënten ‘plumpen’ de lipglosses in praktisch miniformaat direct zichtbaar je lippen en laten ze een zachte, glossy finish achter. Het resultaat: compleet betoverende lippen om te zoenen. Verkrijgbaar in een trendy nude en een koele ijzige tint.

Glinsterende kerstnagels tot wel 7 dagen lang? Deze drie Nail Lacquers creëren in mum van tijd een feestelijke, gelachtige glansfinish op de nagels die tot een week blijft zitten, zonder topcoat. En het beste van alles: dankzij het praktische miniformaat passen ze gegarandeerd in elke handtas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com