You are here: Home » Accessoires » Vaatwasser Bob kan je overal kwijt

Vaatwasser Bob kan je overal kwijt

geschreven door Constance

Wil je een vaatwasser maar is je huis of keuken te klein? Maak dan eens kennis met Bob, ontworpen door Daan Tech. Want Bob is klein en compact maar heeft plek voor maar liefst 4 couverts, en je vuile vaat is in 20 minuten stralend schoon.

Bob gebruikt slechts 2,9 liter water en beschikt over een zogenaamd “touch-to-open” deuropeningssysteem om het laden van vuile vaat te vergemakkelijken. Daarnaast beschikt het ultramoderne apparaat over UVC-technologie om natte en droge items te desinfecteren.

Deze nieuwe UVC-optie is bedacht door Daan Tech om samen het coronavirus te bestrijden  want door het verzenden van hoogenergetische fotonen met een golflengte tussen 200 nm en 280 nm worden virussen onschadelijk gemaakt. Bob maakt het nu mogelijk om ook wegwerp mondkapjes opnieuw te gebruiken. Bovendien kan je het gebruik van vochtige doekjes vermijden en in plaats daarvan sleutels, mobiele telefoons en andere voorwerpen binnen enkele minuten, met Bob steriliseren. En geen zorgen over menselijk contact met UV straling, Bob heeft een ingebouwde sensor die UVC onmiddellijk uitschakelt om huidcontact te voorkomen. Zelfs de patrijspoort is gemaakt van filtermateriaal dat alleen gefilterd zichtbaar licht doorlaat.

Bob is niet alleen ontworpen en geproduceerd met de nieuwste vaatwasser technologie. Er zijn 3 centrale elementen die Bob een duurzaam en zuinig product maken. Ten eerste, de reinigingskracht die een zeer kort vaatwasprogramma mogelijk maakt: binnen 20 minuten wordt de vaat gewassen, en voor glazen is zelfs een 15 minuten cyclus beschikbaar. Dit systeem is niet alleen 2x zuiniger dan andere vaatwassers, maar het kost dus ook veel minder tijd. Ten tweede is er het waterreservoir, dat Bob onafhankelijk maakt van de wateraansluiting en het waterverbruik reduceert tot wel 5 keer minder dan wassen met de hand. Bovendien geeft het waterreservoir de vrije keuze om voor koud water te kiezen: milieuvriendelijker en goedkoper. Tot slot, dankzij de automatische opening van de deur na het wassen, wordt de vaat nu op natuurlijke wijze gedroogd.

Bob is ideaal voor iedereen die niet genoeg tijd heeft om de afwas te doen, voor mensen met een kleine keuken of voor mensen die niet willen wachten tot de gewone afwasmachine vol is. Het is ook erg nuttig voor degenen die een kleine vaatwasser willen voor andere doeleinden dan de dagelijkse vaat, zoals babyflessen met regelmaat steriliseren of koffiekopjes wassen op het kantoor. Ook voor vakantiegangers met een camper is Bob het perfecte maatje. En tot slot, voor degenen die zich zorgen maken over hun impact op het milieu bij het afwassen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com