You are here: Home » Beauty » De shampoo fles is uit, lang leve de shampoo bar!

De shampoo fles is uit, lang leve de shampoo bar!

geschreven door Constance

De laatste maanden rukt de shampoo bar op, zoals Skoon Cosmetics. Dit merk vindt dat het nu echt tijd is om “schone” cosmetica tot een vanzelfsprekendheid te maken. Met persoonlijke verzorging die plasticvrij is, uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en geproduceerd met respect voor dier en planeet.

Skoon Cosmetics heeft 3 vegan Shampoo Bars in het assortiment, mét verzorgende en natuurlijke ingrediënten voor een 100% natuurlijke verzorging van je haar en hoofdhuid, zónder (micro)plastics, hormoonverstorende stoffen, toegevoegd water en conserveringsmiddelen. Bovendien zijn de Bars heel duurzaam in gebruik, want 1 bar vervangt 3 flessen shampoo van 250 ml. Skoon Cosmetics gelooft in een wereld zonder plastic.

De Solid Shampoo Color & Shine zorgt voor een mooie, langdurige natuurlijke glans bij gekleurd en gestresst haar. De shampoo bar bevat zachte, hydraterende avocado, beschermende cranberry en verzorgende argan olie.
De Solid Shampoo Volume & Strenght geeft je dikker, voller en gezonder haar. Deze shampoo bar bevat vochtinbrengende aloë vera, haarherstellende proteïne en stimulerende citrus voor extra energie.
De Solid Shampoo Sensitive moisture & care zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Deze heerlijk zachte natuurlijke shampoo bar bevat verzorgende amandelmelk, hydraterende avocado en vochtinbrengende aloë vera voor de verzorging van de gevoelige hoofdhuid. Het haar wordt op een milde wijze gereinigd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com