You are here: Home » Accessoires » December cadeautip; Antimicrobiële Speck telefoonhoezen

December cadeautip; Antimicrobiële Speck telefoonhoezen

geschreven door Constance

Hygiëne is momenteel het woord, en daar vallen oa.  het wassen van je handen, het dragen van een mondkapje en het schoonmaken van je smartphone onder. Maar je kunt ook sommige bacteriën voor zijn en dat kan met de nieuwe Speck telefoonhoezen, want deze hebben een  antimicrobiële bescherming. En ze zijn nu verkrijgbaar voor iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.

Speck ontwikkelt producten waarmee je meer bewust en meer gefocust kunnen genieten en waarin bescherming centraal staat. De volledige lijn van hoezen voor de nieuwe iPhone 12-serie biedt je een ongeëvenaarde bescherming tegen
bacteriën die vlekken en geurhinder veroorzaken, en tegen vallen van 4 meter hoogte.

Speck heeft samengewerkt met Microban International, wereldleider in antimicrobiële technologie, om Microban-productbescherming te integreren in alle hoesjes voor de nieuwe iPhone 12-serie. Microban biedt Speck-gebruikers bescherming tegen bacteriën die vlekken en geurhinder veroorzaken op de hoesoppervlakken. De klanten kunnen gerust zijn dat hun telefoonhoes schoner is dan dat wat enkel met het blote oog zichtbaar is, omdat onzichtbare microben die oppervlakken verontreinigen worden geëlimineerd. De beproefde Microban-technologie bestrijdt op continue en doeltreffende wijze de groei van een breed spectrum aan bacteriën gedurende de volledige levensduur van de hoes.

In het assortiment is de nieuwe Presidio2-lijn van Speck inbegrepen: hoezen met Presidio2 Armor Cloudtechnologie,
een doorbraak in de bescherming waarbij individuele luchtcapsules schade bij impact voorkomen. Om deze unieke technologie te creëren, heeft Speck een eigen ontwerp bedacht waarbij de luchtcapsules worden uitgelijnd langs de omtrek van de hoes. Bij een impact buigen de capsules en landt het apparaat op een luchtkussen, zoals een airbag. Speck is voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om maximale bescherming te bieden, zonder af te zien van zijn typische slanke vormen. De Presidio2-lijn omvat Presidio2 Armor Cloud die je telefoon beschermt van vallen tot 4 meter hoogte en
de Presidio2 Grip- en Presidio2 Pro-hoezen, die een valbescherming tot 4meter hoogte bieden.

Ook worden Presidio Perfect-Clear-hoezen aangeboden. Om de mooie look en levendige kleuren van de iPhone 12-serie te combineren met een hoge bescherming, hebben de hoezen van Presidio Perfect-Clear een briljante helderheid en valbescherming tot 4 meter hoogte. Een innovatieve kristalheldere beschermlaag gaat vergeling en verkleuring na verloop van de tijd tegen. de Presidio Perfect-Clear-lijn omvat diverse hoezen die functie verenigen met stijl: Presidio Perfect-Clear, Presidio Perfect-Clear met Impact Geometry, Presidio Perfect-Clear met Grips, Presidio Perfect-Clear met Glitter en Presidio
Perfect-Clear Ombre.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com