You are here: Home » Beauty » Beebalm Care introduceert Beebalm, en hiermee red je de bij

Beebalm Care introduceert Beebalm, en hiermee red je de bij

geschreven door Constance

De dagen worden kouder en dan moet je smeren, smeren en nog meer smeren. Beebalm Care lanceert een nieuw product; nl. Beebalm. En dit is een organische balsem die uitgaat van de kracht van de natuur en in het speciaal: de kracht van de bij.

Beebalm draagt bij aan een beter leefklimaat voor bijen, een super zachte huid, een inclusieve arbeidsmarkt en een minimale footprint. Waan je in een zoete oase tijdens het gebruiken van ’s werelds meest zorgzame balsem waar geen plastic in zit én waar geen onnatuurlijk ingrediënt aan te pas komt.

Beebalm is verpakt in een volledig biologisch afbreekbare verpakking. Als het potje na vele heerlijke smeerbeurten leeg is, kun je het in de tuin leggen: door de combinatie van houtsnippers is er na een tijdje niets meer van over. De verpakking gaat op in de natuur, net als de inhoud die is gemaakt van helende en verzorgende ingrediënten: organische bijenwas, calendula (goudsbloem), karitéboter, essentiële sinaasappelolie en een natuurlijke vitamine E.

De balsems van Beebalm zijn niet alleen dierproefvrij, maar dragen bij aan het welzijn van de wilde bij. De bij is al voor 50% is uitgestorven of wordt met uitsterven bedreigd. Dit is een hele serieuze zaak voor de bij, maar ook voor ons als mens. 75% van onze voeding is afhankelijk van dit mooie, hardwerkende beestje. Om dit te veranderen, werkt Beebalm Care samen met The Bee Foundation. De verkoop van ieder potje draagt bij aan bijen oases in het land, waardoor bijen weer diverse voeding tot hun beschikking krijgen. Op die manier kunnen ze hun belangrijke bestuivingswerk voortzetten.

De Beebalm balsems worden lokaal en met liefde gemaakt door leden van de sociale werkplaats. Zij krijgen een leer- en werktraject aangeboden waardoor ze ontdekken hoe je succesvolle keuzes kunt maken in je carrière. Binnenkort lanceert Beebalm dan ook verschillende nieuwe producten, waaronder een refill.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com