You are here: Home » Accessoires » Kattenhangmat van Cat’s Next Love

Kattenhangmat van Cat’s Next Love

geschreven door Constance

Iedereen, die net als ik, een of meerdere katten heeft herkent dit vast wel; je koopt een mooi mandje, bakje of stoeltje en je kat kijkt er niet naar om. Dit overkomt mij regelmatig, maar ik blijf het proberen want we gunnen onze twee Boskatten Noa & Lotta (een Siberisch en een Noorse dame)  een lekker plekje. Wil je meer lezen over Noa & Lotta, wordt dan lid van hun Instagram account @dutchforestcats.

Ik heb daarom de ‘gok’ gewaagd en bij Cat’s Next Love de Hisssterical Window Hammock besteld, ofwel een hangmat die je aan het raam hangt. Ik heb voor dit model gekozen omdat wij geen vensterbanken hebben waarop een kleedje (zoals de Purrrfect Chill) gelegd kan worden, en de dames liggen graag in de zon te slapen en kijken graag naar buiten.

Meer over Cat’s Next Love

Nienke van Cat’s Next Love haakt alle artikelen zelf en daardoor is het hele assortiment te koop in de kleur die het beste bij jouw interieur past. En het garen dat gebruikt wordt is mechanisch gerecycled katoen, met een polyester kern. Het wordt gemaakt van afval uit de textielindustrie wat eerst geselecteerd is op kleur en vervolgens gerecycled. Op deze manier kan je een gekleurd garen produceren van afval, wat niet nogmaals gebleekt en geverfd hoeft te worden. Dit garen is dus duurzamer en heeft minder effect op het milieu, dan nieuw geproduceerd garen. En de labels zijn gemaakt van ‘veganistisch’ leer, het ziet eruit als leer maar is het niet. En zoals eerder gezegd, alles wordt op maat gehaakt.

Bevalt de hangmat?

Afgelopen vrijdag heb ik de Hisssterical Window Hammock in elkaar gezet en opgehangen. In 1e instantie heb ik het raam van de schuifpui gebruikt en de hangmat niet te hoog gehangen, zodat de dames er gemakkelijk op konden stappen.

Na een kleine 5 minuten had Lotta in de gaten dat er in het hartje (dat aan de hangmat) ‘catnip’ zat en zij is hier dol op. Na ruiken en kopjes geven, lag ze in de hangmat. En dat zag Noa ook, dus toen Lotta even de hangmat had verlaten, ging zij ook gelijk liggen. We waren zelf heel enthousiast maar ja, katten zijn nogal eigenwijs en is het altijd afwachten of het zo blijft.

Gisteren (zaterdag) hebben we de hangmat op haar definitieve plaats gehangen; een lang smal kiep/kantel raam waar ook 2 krukken staan, deze fungeren als ‘uitkijkpost’ voor dames. Dit is een lekker plekje in de zon, maar waar ook heel veel mensen langslopen, fietsen en rijden.

De hangmat hing net 2 minuten en hop, Lotta sprong erin (via de kruk, als opstapje) en ging liggen slapen. Noa zag daarna haar kans schoon (Lotta was er net uit) en ja hoor, ook zij ging gelijk in de slaapstand. En sinds gisteren is er het ‘vechten’ wie er in de hangmat mag liggen. (We zitten nu zelfs te denken aan een 2e exemplaar.)

Conclusie

The Hisssterical Window Hammock is een super succes, en krijgt daarom van @dutchforestcats een 10!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com