You are here: Home » Eten & koken » Nieuwe SodaStream lanceringen

Nieuwe SodaStream lanceringen

geschreven door Constance

SodaStream, jullie weten het, wij zijn fan! En zij hebben voor dit najaar en de feestperiode weer een aantal mooie lanceringen in petto. SodaStream Spirit Black is tijdelijk te koop in neon gradient en neon blue.

En de feestdagen worden bij SodaStream gevierd met de nieuwe Décor-editie, en om dat te vieren krijgt de Spirit Décor de kleur Urban Grey en heeft een vaatwasbestendige herbruikbare fles. SodaStream Décor is geïnspireerd door de allernieuwste kleuren in mode en interieur. Nu mensen meer tijd in huis doorbrengen, zijn apparaten die het dagelijkse leven thuis makkelijker maken zeer geliefd. Het elegante grijs maakt van de Spirit Décor een chic, duurzaam en prakisch eindejaarscadeau.

De nieuwe Spirit Décor maakt het mogelijk om thuis bruisende drankjes te maken en helpt, met zijn vaatwasbestendige herbruikbare fles, het milieu. Net als de reguliere Spirit-toestellen is dit unieke Décor-exemplaar snel en makkelijk te gebruiken of mee te nemen, en bepaal je dankzij de handige drukknop zelf de hoeveelheid bruis. Je kan ook een smaakje toevoegen. Laat je voor de feestdagen inspireren door de cocktailrecepten op SodaStream.nl/recepten.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com