You are here: Home » Nieuwe design mondkapjes bij Vistaprint

Nieuwe design mondkapjes bij Vistaprint

geschreven door Constance

De 2e serie design mondkapjes uit de kunstenaarscollectie van Vistaprint is te bestellen. En deze keer zijn Just Don, Awake NY, Sophia Chang, Lisa Perry en de Keith Haring Foundation aan de beurt.

De 1e kunstenaarscollectie was gelijk een groot succes en daardoor is de 2e collectie een feit. Mondkapjes zijn deel gaan uitmaken van ons nieuwe dagelijkse leven. Met deze collectie streeft Vistaprint ernaar om mensen te beschermen, toegankelijke kunst met ze te delen en ze tegelijk een manier te geven om zich artistiek uit te drukken.

Deze serie is uniek omdat veel van de betrokken kunstenaars vooral een achtergrond in de mode hebben. Don C’s label Just Don wordt wereldwijd verkocht en Awake NY staat bekend om zijn klassieke vrijetijdsmerkkleding. Anderen, zoals de Keith
Haring Foundation, hebben samengewerkt met wereldwijde modemerken zoals UNIGLO en Coach.

De ontwerpen in deze capsulecollectie geven de kenmerkende stijl weer van elke kunstenaar die eraan heeft meegewerkt. Zoals alle mondkapjes van Vistaprint met geïntegreerd filter, kunnen de mondkapjes uit deze collectie gewassen en
hergebruikt worden. Ze zijn voorzien van verstelbare oorlussen en een geïntegreerd filter dat steeds opnieuw gebruikt kan worden.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com