You are here: Home » Goedkoop & voordelig » IKEA lanceert Bring Back Friday

IKEA lanceert Bring Back Friday

geschreven door Constance

IKEA heeft haar eigen antwoord op Black Friday, nl. Bring Back Friday. En met Bring Back Friday wordt er extra aandacht gevraagd voor de nieuwe Meubel inruilservice van de Zweedse woonwinkel.

IKEA koopt meubels die nog in goede staat zijn van klanten terug voor een gereduceerd bedrag, om daar weer een nieuw thuis voor te vinden via de bekende Koopjeshoek. De Meubel inruilservice is vanaf nu beschikbaar in alle Nederlandse winkels en draagt bij aan de ambitie van IKEA om tegen 2030 circulair en klimaatpositief te zijn.

Door de Meubel inruilservice te lanceren rondom Black Friday, de dag die wereldwijd wordt geassocieerd met overmatig consumeren, wil IKEA haar klanten extra stimuleren om hun meubels terug te verkopen. De campagne Bring Back Friday loopt van 20 november t/m 3 december.

Op IKEA.nl kan je de meubels en de staat ervan invoeren om vervolgens een vrijblijvend prijsvoorstel van IKEA te krijgen. Dat varieert tussen de 30 & 50% procent van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Als de staat van de meubels bij het inleveren in de winkels overeenkomt met de online ingevoerde informatie, dan krijg je een IKEA tegoedbon ter waarde van het prijsvoorstel. De tegoedbon is onbeperkt geldig, waardoor je de tijd krijgt om goed na te denken over de producten die je nodig hebt en een impulsaankoop worden voorkomen. IKEA verkoopt de meubels weer in de Koopjeshoek voor dezelfde prijs als de waarde van de tegoedbon en rekent dus geen extra marge.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com