You are here: Home » In & om het huis » Test; Nuki Combo elektrisch slot ‘White Edition’

Test; Nuki Combo elektrisch slot ‘White Edition’

geschreven door Constance

De herfstperiode komt eraan en dan is er altijd veel testmateriaal beschikbaar. En omdat het weer momenteel regenachtig is, heb ik daar lekker veel tijd voor. En zojuist heb ik een pakket van Nuki ontvangen, met daarin het Nuki smart lock 2.0, een Nuki Bridge en een Nuki Keypad. En het is ook nog eens een speciale versie, nl. de White Edition.

Het Nuki Smart Lock is een elektrisch slot dat je op je voordeur kunt bevestigen, en maak je van je smartphone een elektronische sleutel. Dmv. de gratis Nuki-app bedien je je deur vanaf je smartphone en krijgt je voordeur een aantal extra mogelijkheden, zoals Auto Unlock en tijdbeheer. 

De Nuki Bridge zorgt ervoor dat de Nuki Smart Lock online is en daardoor kun je het slot op elk moment op afstand bedienen en beheren. Daarnaast kun je je Nuki Smart Lock met de Bridge ook in heel veel Smart Home-systemen integreren, zoals Apple Home Kit, Amazon Alexa of Google Assistant.

 Het Nuki Keypad is een uitbreiding op je Nuki Smart Lock. Je kunt hiermee toegang krijgen én geven zonder het gebruik van een smartphone.  En is ook een back-up als de accu van je smartphone leeg is. Op elke Keypad kunnen tot wel 100 verschillende toegangscodes tegelijk worden opgeslagen. Jij bepaalt welke toegangsrechten elke individuele gebruiker ontvangt. Dankzij de vergrendelingslog in de Nuki-app weet je altijd wie je huis betreedt en wanneer.

Wat zijn de voordelen van Nuki?

Je woning wordt automatisch geopend als je thuiskomt en weer vergrendelt als je weggaat en dit kan je ook checken via de app.

En met de Nuki Bridgee kan je ook vrienden en familie toegang geven, zonder dat je een sleutel hoeft te geven of thuis hoeft te zijn.En via de app kan je controleren wie er je woning zijn binnengegaan en weer verlaten hebben.

Verder hoef je ook nooit meer bang te zijn om sleutels te verliezen, die je dan weer moet laten namaken.

En de installatie is heel eenvoudig, eerst check je of jouw slot geschikt is (of geschikt te maken is) voor Nuki. Daarna monteer je het montageblad over de sluitcilinder, steek je sleutel erin, zet de Nuki Smart Lock erop en klaar.

Momenteel zitten Testman en ik in ons vakantieappartement in de Kop van Noord Holland (ons nieuwe appartement in Heemstede is bijna klaar, maar daarover lezen jullie binnenkort meer. Want dan begint de zoektocht naar muren, vloeren, raambekleding en een keuken.) en aangezien we dit appartement ook verhuren is het Nuki Smart Lock systeem ideaal voor ons. Dus heel snel meer……………….

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com