You are here: Home » Badkamer » Test; Nevadent monddouche

Test; Nevadent monddouche

geschreven door Constance

In 2011 hebben Testman en ik de Philips Sonicare Airfloss (deze  is niet meer verkrijgbaar) gekregen voor een test. En in 2015 hebben we ook de Philips Sonicare Airfloss Ultra ontvangen. Deze laatste is met ons meegegaan naar Spanje en is, door een vergissing, in Spanje achtergebleven en vooral Testman miste zijn Airfloss, nu we weer terug in Nederland zijn.

Nu zijn de Philips Sonicare Airfloss producten heel goed, maar best prijzig en we vonden het een beetje zonde om een nieuwe Airfloss te kopen, want de ‘oude’ werkt tenslotte nog prima. Daarop ben ik gaan speuren op internet, en kwam ik uit bij de Lidl-Shop.

Zoals jullie weten heeft Lidl in haar webwinkel een heel uitgebreid assortiment producten en mijn ervaringen met de  producten die ik in de Lidl-Shop heb gekocht zijn prima. Of het nu om een douche- en keukenkraan gaat of om een melkopstomer.

Lidl heeft een aantal mondverzorgingsproducten in haar assortiment zitten, zoals een Nevadent elektrische & een sonische tandenborstel, een flossapparaat, en een monddouche. De Nevadent monddouche heb ik, nav de beschrijving op de website besteld. Je kan de Nevadent monddouche ook bij Bol.com bestellen, maar er is een aanzienlijk prijsverschil, de  Lidl-shop vraagt euro 19,95 terwijl via Bol.com hij te koop is voor euro 64,95.

De monddouche wordt geleverd incl. 2 opzetstukjes (online kan je nieuwe kopen) en je kan de waterstraal instellen op 3 niveaus; Soft (dan word je tandvlees gemasseerd), Normaal (voor een dagelijkse reiniging en plakverwijdering) en Jet (hiermee worden etensresten die zijn achtergebleven na het poetsen alsnog verwijderd). En om het apparaat te gebruiken, vul je de watertank van de handset.

Hoe bevalt deze monddouche?

Wat ons opvalt is dat het basisstation groot is, veel groter dan de Philips Sonicare Airfloss Ultra.  Maar je kan de Nevadent monddouche  wel ophangen. (Of je dat ook wil is een 2e maar als je een kleine wastafel hebt is dat wel te overwegen). Ook de handset is groter, en dat komt mede door de watertank aan de achterkant.

Nu is Testman degene die braaf elke dag de Sonicare Airfloss Ultra gebruikt, ik ben minder trouw. Ik heb uiteraard de afgelopen dagen wel deze monddouche gebruikt, en wat me als 1e opviel is dat deze monddouche meer water gebruikt dan de Airfloss. Waar de Airfloss mbv. lucht het water tussen je tanden ‘puft’,  krijg je bij de Nevadent monddouche meer water in je mond je gespoten, zonder dat er lucht bijzit. Testman liep met de Airfloss  Ultra altijd rond, dat kan niet met deze monddouche want het wordt dan overal nat. Je kan hem echt het beste boven je wastafel gebruiken zodat het water vanuit je mond daarin loopt. En doordat je echt alleen water gebruikt, is het wel zaak om te beginnen met sprayen met een gevulde watertank, want deze is echt leeg als je je hele mond  gedaan hebt.

Conclusie; Wij vinden dat de Nevadent monddouche doet wat ie moet doen, nl. na het tandenpoetsen je mond een extra  reiniging geven. Wij moesten wel even wennen, omdat de Airfloss de combinatie van water en lucht tussen je tanden en kiezen puft, en de monddouche alleen water sprayt. En het is een groot apparaat, waar misschien niet iedereen plek voor heeft. Maar overall zijn we erg tevreden, prijs kwaliteit verhouding is prima!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com