You are here: Home » Accessoires » Test; Philips Sonicare AirFloss Ultra

Test; Philips Sonicare AirFloss Ultra

geschreven door Constance

Alweer 3 jaar geleden hebben Testman en ik de, 1e versie, Sonicare AirFloss in huis (en getest) en sindsdien wordt ie dagelijks gebruikt. Maar Philips is niet stil blijven zitten en heeft nu de Philips Sonicare AirFloss Ultra gelanceerd.

HX8331_01

Het principe van alle Sonicare AirFloss modellen is simpel; ben je niet zo consequent met tandfloss, tandenstokers of tandenragertjes? Met de AirFloss worden de ruimtes tussen je tanden en kiezen grondig schoon ‘gespoten’ en hierdoor krijg je ook, op een eenvoudige manier, gezond tandvlees.

De nieuwe AirFloss Ultra (HX8331/01) heeft een iets andere (opzet) spuitkop dan de ‘oudere’ modellen, want deze heeft meer kracht en maakt daardoor nog beter schoon. En een ander verschil bij de Ultra modellen is dat je de straal kunt instellen; 3 keer, 2 keer of 1 keer reinigen per tand of kies. En hierdoor ben je in slechts 60 seconden klaar en heb je een schone én frisse mond. Zeker als je mondwater in de AirFloss gebruikt.

sonicare ultra 3 pufjes

We hebben de Sonicare AirFloss Ultra nu een week in huis en we zijn gelijk gaan testen. De sproeistand staat standaard op 3 ‘pufjes’ per keer en ik vind dat zelf erg prettig, want hierdoor wordt de ruimte tussen je tanden en kiezen extra goed gereinigd. Verder heeft de sproeikop een iets grotere, flexibele, opening en dat vind ik wennen. Ik geef zelf de voorkeur aan het opzetstuk van de ‘gewone’ AirFloss, en omruilen heeft geen zin want de sproeikoppen zijn niet uitwisselbaar. En wat Testman en ik verder jammer vinden is dat er geen reisetui te bestellen is, waarin je je AirFloss kunt doen zodat ie goed beschermd is als je op reis gaat.

Conclusie; Philips Sonicare Airfloss Ultra gaat weer net een stap verder, zeker door de keuze in het aantal ‘pufjes’ per keer. Maar hierdoor reinig je je mond en tandvlees extra snel, binnen 60 seconden, en dat is zeker voor de haastigen onder ons ideaal. Verder is de AirFloss eigenlijk een apparaat dat iedereen op de wastafel moet hebben staan want als je ziet wat er, zelfs na het poetsen, nog tussen je tanden en kiezen vandaan ‘gespoten’ wordt….. En we verbazen ons daar elke keer weer over.

mondwater

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com