Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • UV-tandenborstel sterilisator UV-tandenborstel sterilisator
  • Test; Black+Decker Steam-Mop Test; Black+Decker Steam-Mop
  • Solis lanceert Multi Chef Pro pan Solis lanceert Multi Chef Pro pan
  • Steam Case Steam Case
  • LG DuoChef: magnetron met stoomfunctie LG DuoChef: magnetron met stoomfunctie
  • Gadget test: LG Stoomstofzuiger Gadget test: LG Stoomstofzuiger
wonen

Test; BLACK+DECKER Steam-Mop deluxe

Jullie hebben kunnen lezen dat ik 2 weken geleden een 2-tal Black+Decker apparaten heb ontvangen voor een test; de Window Washer en de Steam-Mop deluxe. Nu werkte het weer niet echt mee om mijn ramen te gaan zemen, dus komt de Window Washer aankomende week aan de beurt. Maar met de Steam-Mop deluxe ben ik gelijk aan de slag gegaan.

steam-mop deluxe met steamduster

De Black+Decker Steam-Mop deluxe bestaat uit 2 delen; de Steam-Mop zelf en de afneembare Steamduster. Je kunt ook kiezen voor een losse Steam-Mop en een losse Steamduster, maar ik ben blij dat ik het 2-in-1 model heb gekregen. De reden? Heel simpel, ik ben er achter gekomen dat beide apparaten reuze handig en praktisch zijn, zeker voor elke werkende vrouw (én man) die weinig tijd heeft voor het huishouden.

steambuster

Ik ben begonnen met de Steamduster, want een van de bijgeleverde hulpstukken trok gelijk mijn aandacht, nl. de meubelreinigingsdoek. Nu hebben Testman en ik 2 geweldig leuke Noorse Boskatten maar de dames struinen regelmatig door de tuin en gaan dan met vieze modderpoten en natte vacht heerlijk op onze (stoffen) fauteuils liggen slapen. En daardoor zijn er veel vlekken op de zittingen gekomen. Dus waren de rode stoelen de 1e testcase. En tot mijn verbazing zijn de vlekken, na 1x gestoomd te hebben, een stuk minder geworden en zijn sommige zelfs verdwenen. En zoals je ziet was de meubelreinigingsdoek echt heel vies, dus die kon gelijk de wasmachine in. Je kunt de Steamduster voor nog veel meer dingen gebruiken, zoals de tegels en voegen in de badkamer en toilet, of het randje van je gasfornuis. Dus daar ga ik deze week mee aan de slag.

stoel voor stomen stoel na 1x stomen stoomdoekje

Als je de Steamduster weer vastklikt in de houder, wordt de Steamduster getransformeerd tot de Steam-Mop deluxe. En kan je je vloer (hout/tegels/vinyl) grondig schoon stomen. En ik ben vast begonnen  met een klein stukje van de keukenvloer en na 1x keer zag ik al een behoorlijk verschil, de vloer kreeg weer glans. Dus dat is een mooie stimulans om deze week verder te gaan.

keuken voor

(Voorlopige) conclusie; Dit is een heel fijn en handig huishoudelijk apparaat waarvan ik blij ben dat ik deze mag testen. En de test wordt deze week vervolgd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?