Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
  • L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging
  • Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes
shoppen

Repeat houdt je kasjmier trui mooi!

Een Repeat kasjmier trui is, net als de ‘little black dress’, een tijdloos kledingstuk en hoor er toch wel eentje in je kast hebben liggen. Combineer ‘m met je favoriete jeans en een instapper voor een dagje winkelen of draag ‘m boven een kokerrok met een jasje naar kantoor. Kasjmier is altijd goed; voor een leven lang.

repeat wasmiddel

 

Het is daarom extra belangrijk om je fluffy items goed te verzorgen. De must have tools hiervoor zijn de Repeat Pluizentondeuse en Repeat Cashmere Shampoo. De shampoo is speciaal ontwikkeld om de kasjmier vezels in top conditie te houden; waardoor de kleuren blijven stralen en het kasjmier haar kenmerkende zachtheid behoudt. Good to know: de hoogwaardige shampoo is vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten en is daardoor extra zacht voor de huid. Was je item in koud tot lauwwarm water, laat de wol niet al te lang in het water liggen en spoel de resten van de shampoo grondig uit. Uitwringen is uit den boze! Laat je trui liggend drogen op een handdoek.

Pluizentondeuse

Omdat kasjmier een natuurproduct is gaat je favoriete trui op den duur pillen; dit is een natuurlijk proces. De tondeuse verwijdert de pluisjes eenvoudig en snel. De geurzakjes zorgen er vervolgens voor dat motten op afstand blijven en dat je kledingkast lekker blijft ruiken.

bag
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?