You are here: Home » Beauty » Test; ARTISTRY HYDRA V-huidverzorging

Test; ARTISTRY HYDRA V-huidverzorging

geschreven door Constance

Afgelopen maandag stond er een koerier op de stoep met een tasje. En in dit tasje zaten een 5-tal producten uit de nieuwe ARTISTRY HYDRA-V huidverzorgingslijn en deze producten zijn vanaf 3 september as. verkrijgbaar. (De producten die ik heb ontvangen zijn gemerkt met een *)

Hydra-V Power System

De ARTISTRY HYDRA-V serie is speciaal bedoelt voor alle miljoenen mensen die last hebben van een gedehydrateerde huid. Hydrateren is een must voor een stralende en gezonde huid die bestand is tegen de omgeving en andere dagelijkse stressfactoren die uitdroging veroorzaken. Dit geldt voor elk huidtype en voor elke tijd van het jaar, maw. water is essentieel voor een gezond en stralend lichaam én huid.

De ARTISTRY HYDRA-V collectie is speciaal ontworpen voor vrouwen tot 35 jaar die hun huid intens willen hydrateren. De 7 verzorgingsproducten uit het assortiment zijn geschikt voor alle huidtypes en versterken de huidbarrière met een combinatie van zeldzame en exclusieve ingrediënten. Artistry Hydra-V heeft als doel:
– Te verfrissen, met wel zuiver water uit de Noorse fjorden, dat zorgt voor een rijke hydratatie van de bovenste lagen van de huid.
– Te regenereren, en de mineralen uit het roze Himalaya-gesteente regenereren de huidcellen zodat vocht beter wordt verdeeld en opgenomen.
– Te revitaliseren want het extract van Hawaïaanse açai-bessen zorgt voor een verbeterd vocht vasthoudend vermogen in de verschillende lagen van de huid.

ARTISTRY HYDRA-V garandeert tot 24 uur hydratatie waarbij het vochtgehalte van de huid direct met 270% stijgt. Na drie dagen ziet de huid er frisser uit, voelt soepeler aan en oogt gladder. Uit klinische tests blijkt dat de huidtextuur na 28 dagen aanzienlijk is verbeterd, indien het Power System gebruikt wordt in combinatie met het geconcentreerd serum, de voedende gelcrème en de verfrissende gel crème voor de oogcontouren.

Hydra-V product line up

STAP 1 – Voorbereiding met ARTISTRY HYDRA-V Fresh Foaming*. Dit schuimende, zachte reinigingsgel verwijdert overtollig talg, makeup en onzuiverheden.
ARTISTRY HYDRA-V Fresh Toner* is een verfrissende en alcoholvrije lotion die de laatste onzuiverheden en make-up restjes verwijdert. De lotion bereidt de huid voor op de hydraterende verzorging.
STAP 2 – Verzorging met ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate*. En dit geconcentreerde serum is een uniek product dat de drie sleutelingrediënten bevat om de huid te verfrissen, regenereren en revitaliseren tot een gezonde teint.
STAP 3 – Hydratatie met ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel. Na het aanbrengen van deze lichte en zuivere gel koelt de huid drie graden af. Deze gel zorgt voor een
verfrissend gevoel en absorbeert overtollig talg voor een egale en zachte huid.
ARTISTRY HYDRA-V Nourishing Gel Cream. Is een romige, zuivere gelcrème biedt een optimale en langdurige hydratatie, zelfs bij eenmalig gebruik. De gelcrème is geschikt voor elk huidtype en seizoen.
ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream*. Deze vederlichte en rijke crème heeft een kalmerend effect en maakt de huid zijdezacht. De crème biedt de nodige
hydratatie die essentieel is voor een gladde, soepele en stralende huid.
ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream*. Deze intens hydraterende, niet-vette gelcrème is speciaal ontworpen om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com