Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Palmer’s Skin Therapy Oil Spray

Heb je last van  een droge of beschadigde huid, huidveroudering, littekentjes of striae? Palmer’s introduceert de Skin Therapy Oil Spray. En hiermee hou je je huid mooi, gaaf en gezond. En het werkt ook eenvoudig; je vernevelt Skin Therapy Oil over je huid, inmasseren en klaar.

Zoals bij alle Palmer’s producten bevat ook de Skin Therapy Oil Spray een hoge dosering pure cacaoboter, huidherstellende vitamine E en natuurlijke oliën (waaronder canola- en sesamolie) die de huid snel weer in topconditie brengen. Palmer’s Cocoa Butter Formula werkt effectief bij een problematische droge huid, huidveroudering en -beschadiging, littekentjes en ter voorkoming van striae. Het gepatenteerde cetesomate-E complex zorgt voor een optimale opname van de actieve ingrediënten in de opperhuid. De formule is hypoallergeen, vrij van parabenen, bevat geen ftalaten (weekmakers) en is dermatologisch getest. Rozenbottel- en rozenolie zorgen voor een prettige frisse geursensatie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?