You are here: Home » In & om het huis » Test; Nuki Smartlock 2.0

Test; Nuki Smartlock 2.0

geschreven door Constance

Zoals ik had beloofd, zou ik dit weekend aan de slag gaan met de Nuki Smartlock 2.0, de bijbehorende Bridge en Keypad. En inderdaad, ik ben mijn test met veel enthousiasme begonnen, maar (nog) niet kunnen afmaken. De reden waarom, lees je zo.

Het eerste wat je moet doen, is kijken of jouw (voor)deurslot geschikt is voor de Nuki, of geschikt gemaakt kan worden voor de Nuki. Dit kan je heel eenvoudig checken, je scant de QR code op de Nuki website en daarna geef je antwoord op de  gestelde vragen. En het slot van de voordeur van mijn (tijdelijke) woning is geschikt!

Daarna doe je de batterijen in de Nuki Smartlock 2.0 en vervolgens bevestig je een van de 2 houders op je slot en daarna klik je de Nuki vast en kan je je deur door Nuki laten open en dichtdoen. Dit had ik voor jullie willen testen, maar heb besloten om hiermee nog te wachten. Ik ben nl. bang dat zodra ik het slot heb bevestigd, het niet meer los kan en ik weet niet of ik de hele set mag  houden of dat ie terug moet. Dus deze vraag heb ik uitstaan, en zodra ik meer weet maak ik de test af, of niet.

Wil je weten hoe Nuki Smartlock 2.0 werkt? Bekijk dan onderstaande video en ik hoop dat ik zsm. antwoord krijg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com