You are here: Home » Lancering Coravin wijnsysteem Pivot

Lancering Coravin wijnsysteem Pivot

geschreven door Constance

Door Covid-19 moeten perslanceringen op andere manieren gedaan worden, want bij elkaar komen is geen optie, voorlopig. En as woensdagmiddag ben ik, via Zoom, aanwezig bij de lancering van het nieuwste Coravin wijnsysteem model, de Coravin Pivot.

In 2017 heb ik het 1e Coravin model getest, en was gelijk heel enthousiast. Maar Coravin heeft niet stil gezeten en heeft inmiddels al 5 modellen beschikbaar, waarvan de Pivot de nieuwste versie is.

Ik kreeg een uitnodiging in mailbox waarin mij werd gevraagd om mijn adresgegevens. Vervolgens is er afgelopen vrijdag een doos bezorgd met daarin een mooie fles Chateau Beau-Site (een Saint-Estèphe 2016) en de Pivot. En helaas moet dit alles nog dichtblijven t/m as. woensdag 16.30 want dan gaat de presentatie/masterclass, onder leiding van Greg Lambrecht beginnen.

Nu heb ik wel alvast mijn licht opgestoken om te kijken of er verschillen zijn tussen het 1e model van Coravin en de Pivot. Wat me gelijk opvalt is dat er geen naald in de Pivot zit, waarmee je de kurk van de fles doorprikt, maar dat je de kurk uit de fles trekt en dan de bijgeleverde  stop op de fles doet en daarna de Pivot gaat gebruiken. En verder laat ik me verrassen.

Wederom eindig ik met een cliffhanger en moeten jullie én ikzelf wachten tot woensdagmiddag…………….

 

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com