You are here: Home » Home gadgets » IKEA helpt je huis te versieren voor de feestdagen

IKEA helpt je huis te versieren voor de feestdagen

geschreven door Constance

De Sint gaat as zondag ons land verlaten en dan is het tijd om je huis Kerst klaar te maken. Met de wintercollectie van IKEA zorg je voor een warme, knusse sfeer thuis in deze koude winterperiode. De collectie bevat een mooie mix van sfeervolle decoratie en gezellige verlichting. De producten zijn verkrijgbaar in alle IKEA winkels en in de speciale online winkel waar je cadeaus vindt in verschillende categorieën en prijsklassen. 

Tijdens kerst vieren we de mooie dingen in het leven, zoals een diner met je dierbaren. En zo’n diner kan op simpele wijze magisch gemaakt worden. De voorbereidingen op zich zijn al een feest voor jong en oud. Dek de tafel met vrolijk VINTER servies, tafellopers vol maretakken en een lichtsnoer in de vorm van blaadjes. Geef de borden een finishing touch met een maretak-decoratie die je kan bevestigen aan naamkaartjes. En zet voor de kleintjes een sprookjesachtig VINTERSAGA huisje van gemberkoek op tafel – maak het af met suiker en het lijkt of er verse sneeuw op de daken ligt.

De nieuwe VINTER kerstballen collectie is geïnspireerd op dieren uit de Scandinavische winterse bossen: een vos, een haas en een hert. De strikjes zitten al aan de ballen waardoor je ze makkelijk kan ophangen. De collectie bevat ook de VINTER standaard in de vorm van een kerstboom, waar je versiering aan kan hangen. Of kies voor de handgemaakte papieren VINTER decoraties met jute linten, gemaakt van textiel- en afvalresten uit India.

De STRÅLA lichtjes maken de donkere wintermaanden knus en gezellig. Niets zo fijn als door de straat lopen en in de hele buurt lampjes te zien branden. Verlichting in je raam of tuin is niet alleen voor jou, maar voor iedereen die langsloopt. Versier het huis met de STRÅLA ledlampen in de vorm van lantaarnhuisjes. Zorg samen voor een gezellige, knusse sfeer met hang- en tafellampen in de vorm van een ster – een belangrijke Scandinavische traditie. Of creëer gezellig groen licht door de handgeblazen VINTER vazen en potten in het raam te zetten.

Behalve gezelligheid is de decembermaand ook een echte cadeaumaand.  Pak cadeautjes leuk in met VINTER groen cadeaupapier met natuurlijke patronen en geef ze op die manier een warm winterthema. Maak het cadeautje af met sfeervol VINTER tape, touw of lint. Of wikkel je cadeau in een mooie theedoek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com