You are here: Home » Eten & koken » Hands Off My Chocolate introduceert vegan chocoladeletters

Hands Off My Chocolate introduceert vegan chocoladeletters

geschreven door Constance

Het heerlijk avondje is in aantocht en Hands Off My Chocolate heeft speciaal voor de Sinterklaasperiode twee duurzame,
plantaardige chocoladeletters ontwikkeld: een van 85% pure chocolade en een van ‘melkchocolade’ op basis van rijstmelk met karamel en zeezout.

De vegan Sinterklaasletters bestaan uit de iconische Hands Off-rondjes en zijn dus makkelijk te breken. Met andere
woorden, goed nieuws voor iedereen die tijdens de Sinterklaasperiode op zoek is naar een lekker én duurzaam alternatief.

De karamel-zeezoutchocoladeletter is op basis van rijstmelk waarbij hazelnootpraliné zorgt voor een rijke smaak met een romige textuur. Deze letter is een spin-off van de recent gelanceerde populaire Hands Off-smaak: Vegan Caramel Seasalt. Deze smaak is immers gekozen tot Nederlands meest populaire chocoladesmaak.
De pure chocoladeletter is gebaseerd op de Seriously Dark-smaak, die al lange tijd een van de meest populaire Hands Off-smaken is. Deze chocolade bevat 85% cacao en heeft hierdoor een intense smaak die, door de hoge kwaliteit chocolade, tegelijkertijd ook mild en romig is.

Hoeft het niet perse vegan te zijn dan heeft Hands Off ook nog 2 andere Sintletters voor je; Red Velvet en Cookie Dough. Beide letters zijn 100% natuurlijk en gemaakt van eerlijke, traceerbare cacao.
Zoals je weet staat Hands Off My Chocolate bekend om haar rondjesreep die je makkelijk kunt breken en nog fijner kan eten. Want: ‘rond past makkelijk in je mond’. En ook deze chocoladeletters bestaan uit de bekende rondjes.

Dat wordt genieten op 5 december!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com