You are here: Home » Beauty » Kruidvat Beauty Heroes

Kruidvat Beauty Heroes

geschreven door Constance

Kruidvat heeft leuk nieuws, want zij hebben nu hun eigen vegan make-up lijn; Kruidvat Beauty Heroes. En deze producten zijn heel voordelig, gemaakt van uitstekende kwaliteit en eigenlijk onmisbaar voor een mooie voorjaarsglow.

De selectie bestaat uit must-haves die zeker niet in je beauty bag mogen ontbreken. Meer heb je niet nodig om er dagelijks op je mooist uit te zien.

Waaruit bestaat het Beauty Heroes assortiment?

Als basis wil je natuurlijk een foundation die doet wat hij belooft. De Whipped Foundation zorgt voor een perfect egale huid met een matte finish. Wil je je look wat meer glans geven? Voeg dan een paar druppels van de Face Drops toe aan de foundation.

Een goede mascara is dé must-have voor in je beauty bag. Om het maximale uit je wimpers te halen, breng je eerste de Kruidvat Curl Booster Caring Lash Primer aan. Daarna kies je zelf voor welke look je gaat. Wil je dramatisch veel volume en lengte? Ga dan voor de Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara. Hou je meer van een onweerstaanbare krul? Laat je dan verleiden door de Kruidvat Maxx Drama Curling & Length Mascara.

Voor een prachtige oogopslag moeten je brows natuurlijk on fleek zijn. Met de Eyebrow Micro Pen en Fixing Eyebrow Gel is dat geen probleem. Hiermee creëer je perfecte wenkbrauwen en hou je ze de hele dag in bedwang.

Een beetje kleur op je wangen geeft je een frisse en gezonde uitstraling. Met de drie kleuren Baked Blush in onze make-uplijn vind je altijd de tint die bij jou past. Je bouwt de intensiteit van de blush zelf gemakkelijk op en krijgt zo die natuurlijk blozende wangetjes die je altijd al gewild hebt.

Als finishing touch van je Kruidvat make-uplook gebruik je één van de twee Fixing Sprays. Je kiest zelf voor de matte of glanzende variant en zorgt er hiermee voor dat je look de hele dag mooi blijft.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com