You are here: Home » Eten & koken » Hands Off My Chocolate paaseitjesreep!

Hands Off My Chocolate paaseitjesreep!

geschreven door Constance

Het zijn rare tijden en toch staat het Paasweekend weer voor de deur. En wil je eens wat anders dan de geijkte paaseitjes in cellofaan? Kies dan voor een originele Egg Bar van Hands Off My Chocolate.

De paaseitjesrepen bestaan uit elf eitjes en komen in drie verschillende paassmaken: Milk & White Chocolate, Crushed Toffee Eggs Milk Chocolate (met een goede crunch en stukjes karamel) en Carrot Cake met 70% cacao.

Hands Off wordt gemaakt van Belgische chocolade, die wordt gemaakt van eerlijke cacao. Hands Off ondersteunt namelijk de Cocoa Horizons Foundation. Deze onafhankelijke non-profit organisatie ondersteunt cacaoboeren en daarmee ook hun gemeenschap en de natuur in Ivoorkust, Ghana en Tanzania.

De paaseitjesrepen liggen in de supermarkt, maar je kan ze ook online bestellen in de Hands Off webshop. Er is dit jaar ook een Thuisblijf Paaspakket te koop met de drie Paassrepen en drie bestsellers (Red Velvet, Crispy Cookie Caramel en Seriously Dark (vegan).


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com