You are here: Home » IKEA » IKEA zorgt voor gezellige thuis Paasdagen

IKEA zorgt voor gezellige thuis Paasdagen

geschreven door Constance

Pasen is aankomende paasweekend anders dan anders, geen familiebezoek voor de Paasbrunch en geen bezoek aan de meubelboulevard of IKEA op 2e Paasdag. Toch is het een fijn moment om samen aan tafel te gaan, of dat nou thuis is met het gezin of virtueel met familie en vrienden op afstand. Geniet samen van Pasen met een vrolijk gedekte tafel.

Welke stijl krijgt jouw paastafel? Ga voor een stoere tafel, met grove, linnen servetten en het grijze GLADELIG servies met authentieke uitstraling. De lente haal je in huis met de groene STRIMMIG borden. Of kies het meer decoratieve ENTUSIASM, dat bestaat uit kopjes en kommen met verschillende blauwe patronen.

Maak je tafel af met het 16-delig IDENTITET bestek, de beige MATVANOR servetten en het VARDAGEN vat met tapkraantje, dat meteen een feestelijke sfeer creëert.Nu de tafel is gedekt, is het tijd om aan de slag te gaan. Met het zomerse kinderschot SILVERPOPPEL kan je kind helpen in de keuken. Bak eieren of kleine pannenkoeken in de gietijzeren VARDAGEN pan. Of maak een lekkere high tea en serveer de hapjes op het bamboe FULLSPÄCKAD dienblad.

Ps; je kan bij IKEA niet alle producten laten thuis bezorgen, maar als het product op voorraad is in de winkel kan je  het wel kopen via de optie Bestellen en Ophalen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com