You are here: Home » IKEA » Volg eens een sessie slaapfitness

Volg eens een sessie slaapfitness

geschreven door Constance

Wist je dat twee op de drie Nederlanders zijn niet tevreden is over de kwaliteit van hun nachtrust. En dat terwijl slapen even belangrijk is voor de gezondheid als lichaamsbeweging en goede voeding. IKEA Slaapfitness is een online videosessie waarin een slaapcoach alles vertelt over goed slapen, slimme slaaphacks, ademhaling en ontspanning. IKEA Slaapfitness wordt vanaf nu gratis aangeboden in samenwerking met het flexibele sportabonnement OneFit, waar je ook online sportlessen kan volgen.

Er is goed nieuws voor de woelers, de piekeraars, de lichte slapers en de te korte slapers: goed slapen kan je leren met IKEA Slaapfitness. De Slaapfitness is ontwikkeld in samenwerking met experts op basis van wetenschappelijke inzichten. Slaapcoach Anouk Puister, bekend als de Happy Sleeper, vertelt in een sessie van ongeveer twintig minuten hoe je meer uit je nachtrust kan halen aan de hand van vijf stappen. Zo vergroot de slaapcoach je slaapkennis en helpt ze je slaapsfeer, licht, temperatuur, geluid en lucht, te verbeteren. Er worden tips gegeven om van je kamer een oase van rust te maken en je doet tijdens de sessie ademhalings- en fysieke oefeningen, die je helpen om te ontspannen.

Goed slapen zorgt er niet alleen voor dat je uitgerust aan de dag kan beginnen, het kan invloed hebben op onder andere je gemoedstoestand, je immuunsysteem en je hart en bloedvaten. Maar goed slapen is niet makkelijk.

Iedereen kan de IKEA Slaapfitness sessie gratis volgen via de Instagram-accounts van IKEA Nederland en Onefit. Ga naar @ikeanederland of @onefit.community op Instagram. Of volg de sessie via het YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com