You are here: Home » Badkamer » Kranen bij Lidl

Kranen bij Lidl

geschreven door Constance

Testman, onze 2 poezen (#dutchforestcats) en ik zaten, afgelopen week, een paar dagen in ons vakantieappartement La Duna. Dit appartement is gelegen in de Kop van Noord-Holland, aan de voet van de duinen van Groote Keeten.

Wij vonden dat het tijd werd om de keukenkraan en de douchethermostaatkraan te laten vervangen. En ben ik, 2 weken geleden, op zoek gegaan naar 2 nieuwe exemplaren. En al speurende op internet kwam ik uit bij de Lidl-shop en zij verkopen 2 merken kranen; Miomare en Schütte.

Over het merk Miomare was niet heel veel terug te vinden, maar over Schütte des te meer. Het Duitse kranenmerk Schütte wordt bij diverse (online) winkels verkocht, alleen was er een groot prijsverschil tussen de Lidl en deze winkels. De recensies waren ook prima, en wat mij ook aansprak was een garantietermijn van 5 jaar.

Dus heb ik de Schütte thermostatische douchekraan Supra en de Schütte keukenmengkraan London (met uitrekbare slang) besteld en binnen 3  dagen had ik ze in huis. Let op; beide kranen zijn momenteel online niet leverbaar maar komen weer binnen bij Lidl.  De loodgieter is eergisteren geweest en binnen 40 minuten waren beide kranen geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Conclusie; de kranen zien er mooi uit, zijn solide en gemaakt met degelijke onderdelen (oordeel van de loodgieter), werden snel geleverd en ook nog eens heel betaalbaar. Ik heb alleen 1 klein puntje, je moet bij de Lidl-shop altijd verzendkosten betalen, misschien kan dat eens achterwege blijven als je voor boven euro 100,00 een online bestelling doet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com