You are here: Home » Eten & koken » een beetje Koningsdag voor jou, met een oranjetompouce

een beetje Koningsdag voor jou, met een oranjetompouce

geschreven door Constance

Dit jaar is alles een beetje anders dan anders, ook Koningsdag. HEMA houdt graag de traditie van een tompouce eten op Koningsdag in stand en start daarom, vanaf nu, met de voorverkoop van de welbekende traditionele oranje tompouce.

Nieuw is dat deze heerlijke lekkernij bij het ophalen op Koningsdag* in een speciaal tasje geleverd wordt. Zo wordt het leuker en makkelijker om de tompouces bij iemand anders aan de deur te hangen, bijvoorbeeld bij een buurvrouw, opa of juf. Zodat je altijd kunt zeggen: ‘ook een beetje Koningsdag voor jou.’ De tompouces kunnen in de winkel en online besteld worden en in HEMA-filialen met een gebaksafdeling opgehaald worden.

Het papieren tasje heeft de tekst ‘een beetje Koningsdag voor jou’. Op deze manier maakt HEMA het makkelijker en leuker om samen met een ander Koningsdag te vieren. Het tasje kan bijvoorbeeld aan de deur gehangen worden bij een buurman, oma, juf of wie dan ook. De onderlinge verbondenheid die in deze tijden is ontstaan kan zo ook op Koningsdag voortgezet worden. Dit tasje is speciaal ontwikkeld voor het ophalen van de tompouces op Koningsdag.

De oranje tompouce is verkrijgbaar van 24 t/m 27 april. De laatste besteldag is zaterdag 25 april (tot 23 uur) voor levering op Koningsdag 27 april. 

*Alleen op Koningsdag worden de tompouces in een tasje geleverd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com