You are here: Home » Eten & koken » Nieuw Weight Watchers kookboek; Elke Dag Gezond

Nieuw Weight Watchers kookboek; Elke Dag Gezond

geschreven door Constance

De vakantie is voorbij en misschien heb je toch niet zo heel gezond gegeten? Of heb je nog steeds last van de ‘coronapondjes’?

Weight Watchers (WW) heeft een nieuwe inspiratiekookboek nl. ‘Elke Dag Gezond’ en hierin staan niet alleen recepten en recensies maar ook tips van  twee WW ambassadrices Dominique Monami en Sabine Appelmans.

WW gaat ook met haar tijd mee en is ook de aanpak veranderd, waarin gezonde voeding, meer bewegen, een positieve mindset en een goede slaap de pilaren zijn voor een gezonde levensstijl.

En dit zie je ook terug in het boek ‘Elke Dag Gezond’, dat je kan je onderverdelen in 4 onderdelen;

• De energiebalans: Ons lichaam heeft dagelijks een dosis energie nodig voor een optimale stofwisseling. Die energie of brandstof halen we uit voeding. Maar welke voeding is goed voor je en hoe ga je er het best mee om?

• Beweging: Dagelijkse lichaamsbeweging en sporten zijn noodzakelijk voor een gezond en fit lichaam. Naast meer informatie over de gevaren van zitten en enkele feiten en mythes rond bewegen, vertelt Beweegcoach Sabine Appelmans hoe je start met sporten of de draad weer kan oppakken.

• Voel je goed in je vel: Gelukkige mensen maken gezondere keuzes. Goed in je vel zitten maakt het ook makkelijker doelen te bereiken. Maar hoe doe je dat, gelukkiger worden? Mindset Coach en WW ambassadrice Dominique Monami helpt je op weg.

• Slaap: We weten allemaal dat een goede nachtrust noodzakelijk is om ons lekker in ons vel te voelen. Als je wakker wordt na een ononderbroken nacht slaap, zit je vol energie en heb je zin om ertegenaan te gaan. Aan de hand van enkele concrete tips helpt WW je om je slaaproutine aan te pakken.

In ‘Elke Dag Gezond’ vind je verder ook 120 nieuwe recepten gedeeld die overheerlijk en gemakkelijk zijn en meestal niet veel tijd in beslag nemen. De recepten zijn enorm divers: van hapjes & sharing dishes, tot barbequegerechten, desserts, dranken én feestelijke gerechten. Naast kip, vlees of vis, staan er ook tal van vegetarische en vegantistische opties in.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com