You are here: Home » Beauty » Catrice lanceert de Merry Go Round nagellakset

Catrice lanceert de Merry Go Round nagellakset

geschreven door Constance

Hoe dichter we bij Kerstmis komen, hoe meer magie er in de lucht hangt! Voor velen van ons creëren tradities en rituelen een nostalgische atmosfeer. Voor de meest feestelijke tijd van het jaar presenteert CATRICE de MINI ICONAILS GEL LACQUER in 6 trendkleuren in de Limited Edition “MERRY GO ROUND” in december exclusief bij Kruidvat.

In overeenstemming met de kerstsfeer komen ze in een unieke verpakking: een nostalgische carrousel met een charmant retro ontwerp. Een buitengewone blikvanger op elke kaptafel en ook een fabulous cadeau met de beste wensen voor de feestdagen!

Precies de juiste trend kleur voor elk evenement tijdens de feestdagen: de ICONails Minis zijn terug, ontworpen met liefde in 6 gelimiteerde tinten. Van een transparante nude tot een elegante metallic champagne kleur en van een klassiek rood tot een glinsterende, trendy petrol; de nagellakken bieden een unieke variatie aan kleuren voor elke stijl en stemming tijdens de kerstdagen en oudejaarsavond.

Voor welke kleur je ook gaat, elke lak warmt je hart met liefdevolle wensen, voorziet de nagels van een perfecte gelfinish en blijft zitten tot 7 dagen zonder een topcoat. Dankzij de buitengewone verpakking zorgt de Limited Edition “MERRY GO ROUND” ons niet alleen voor een magisch kerstcadeau, geeft bij iedereen ook nog eens een lach op ieders gezicht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com