You are here: Home » Accessoires » IKEA Kerst 2015

IKEA Kerst 2015

geschreven door Constance

Dit jaar begint bij IKEA Kerst al op 14 oktober, want vanaf vandaag kan je terecht voor de nieuwe VINTER 2015 collectie. Met lichtjes, sterren en kerstballen breng je je huis helemaal in die fijne kerstsfeer.

PH130586

 

Laat alle stress voor de kerstdagen van je afglijden en besteed wat extra aandacht aan de dingen die kerst zo mooi maken. Zoals het versieren van je huis met deze feestelijke kerststerren. Verwelkom de winter met de stralende STRÅLA hanglamp of andere stervormige decoraties.

PH130562

 

 

Kerstballen zijn er in alle kleuren, soorten en maten. Je kan er de meest prachtige figuren mee maken. Wat dacht je van dit hart in de slaapkamer? Of een slinger van kerstballen in de hal of gewoon in de kerstboom.

PH129687

Proosten op een gezellige avond doe je geheel in stijl met de handgemaakte champagneglazen uit de VINTER 2015 collectie. De glazen zijn versierd met sneeuwvlokken, net zoals de waterglazen uit deze collectie. De andere winterse glazen zijn gedecoreerd met ijskristallen.

PH129679

Zorg ervoor dat de visite zich extra welkom voelt deze kerst met een rendieren deurmat en een winterse krans aan je deur. Met engelendecoraties is je woonkamer zo in de kerstsfeer.

Het leukste moment van kerst is wanneer de cadeaus uitgepakt mogen worden. Dus zorg je ervoor dat de kerstcadeaus er prachtig uitzien met het pakpapier uit de VINTER 2015 collectie. Hoe eerder alles ingepakt is, hoe langer je ervan kan genieten onder de kerstboom.

PH130591

De kerstboom versieren is iets dat je met veel liefde en aandacht doet. Ga je voor de traditionele lampjes en kerstballen? Of kies je dit jaar voor variatie zoals stoffen sneeuwpoppen, zachte hartjes, glimmende dennenappels en houten kerstballen?

PH130574

Voor sommigen is de tafel dekken voor het kerstdiner bijna tot kunst verheven, terwijl anderen best een beetje hulp kunnen gebruiken. Met de nostalgische tafelkleden en bijpassend servies uit de VINTER 2015 collectie is de tafel meteen klaar voor een sfeervol kerstdiner.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com